• 瀏覽: 2,204
  • 回覆: 23
繼續領先。
66%支持率。約萬八人投票:

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-25 12:13 PM 發表
繼續領先。
66%支持率。約萬八人投票:

你甘都信,甘爆趣😂

引用:
原帖由 kos2014 於 2017-3-25 12:17 PM 發表

你甘都信,甘爆趣😂
中產民調。比犯民自制民調可信度高。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-25 12:18 PM 發表

中產民調。比犯民自制民調可信度高。
中產😂杏加橙你就有

引用:
原帖由 kos2014 於 2017-3-25 12:19 PM 發表

中產😂杏加橙你就有
? 挑釁。

你犯版規喎。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-25 12:21 PM 發表

? 挑釁。

你犯版規喎。
你報虛假資料點計?犯版規。不如你話100% 支持 689 2.0

引用:
原帖由 kos2014 於 2017-3-25 12:24 PM 發表

你報虛假資料點計?犯版規。不如你話100% 支持 689 2.0
經濟通,睛報係公開網站。

胡亂指控人都要有真憑實據。

所以咪爆趣啦

引用:
原帖由 kos2014 於 2017-3-25 12:28 PM 發表
所以咪爆趣啦
事實係通常睇經濟通嘅都係有股票投資。即係中產居多。

呢個民調反映中產立場。

引用:
原帖由 kos2014 於 25/3/2017 12:24 發表

做人理性啲,乜都唔信,不如唔好信自己生活喺現實世界?

覺得民調可信應信晒不同民調,唔信民調呢啲玩意嘅,嘅連戴耀廷嗰個都唔好信。

只係信自己鍾意嘅民調,其他就當係假,根本係唔敢面對現實,純粹自欺欺人,鴕鳥。

hea曾所謂高民望只係集中在犯民自己調自己的民調。公眾民調完全另一回事。

(星島日報)
香港研究協會亦於三月六日至十二日,以電話訪問了一千三百六十五人。問及如果明天是行政長官選舉,市民會支持哪一位候選人,結果顯示,有四成受訪者表明支持林鄭月娥出任特首,其次為曾俊華,有三成七支持度,胡國興只有一成二排榜末。對於最有機會出任行政長官的候選人,則逾七成認為是林鄭月娥,只有一成八認為是曾俊華,認為胡國興會當選的更只有百分之三。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-25 05:00 PM 發表
(星島日報)
香港研究協會亦於三月六日至十二日,以電話訪問了一千三百六十五人。問及如果明天是行政長官選舉,市民會支持哪一位候選人,結果顯示,有四成受訪者表明支持林鄭月娥出任特首,其次為曾俊華,有三成七支 ...
薯片叔叔
明天敗選即時被毒果呀,民主敎父呀,300加得減呀通通掉落垃圾筒 。
薯片官途多蹇,造王難封,參選落敗,枉費用功。

黃絲還未醒。仲以為曾俊華真係民望高。

其實係假象。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]