• 瀏覽: 1,770
  • 回覆: 16
林鄭已經宣稱話會繼承689遺志, 延續689路線, 而689, 乃人所共知的'港獨之父'...

延續689路線, 即繼續撕裂社會, 與民為敵, 製造港獨, 既是女性第一人, 日後必被冠以'港獨之母'之名!

據聞中央暗地裡威逼利誘選委投林鄭, 若不幸真的製造出'港獨之母', 捉蟲入忽, 勢必貽笑天下.

藏獨疆獨台獨

沒梁英林鄭

又關他們事?

港獨不知幾好

在未有支持及力量下, 引晒班精神病人出來

輕鬆肅清

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-25 08:20 AM 發表
港獨不知幾好

在未有支持及力量下, 引晒班精神病人出來

輕鬆肅清
港獨好……

廢青癈在將自己問題推在其他人身上。

引用:
原帖由 KK21 於 2017-3-25 08:18 AM 發表
林鄭已經宣稱話會繼承689遺志, 延續689路線, 而689, 乃人所共知的'港獨之父'...

延續689路線, 即繼續撕裂社會, 與民為敵, 製造港獨, 既是女性第一人, 日後必被冠以'港獨之母'之名!

據聞中央暗地裡威逼利誘選委 ...
應該總好過叛國之父

引用:
原帖由 bobho 於 2017-3-25 01:37 PM 發表
根本係個政府令社會出現問題, 唔係市民有問題, 市民正水深火熱, you know?

引用:
原帖由 KK21 於 2017-3-25 05:18 PM 發表

根本係個政府令社會出現問題, 唔係市民有問題, 市民正水深火熱, you know?
個個月返工放工出糧上淘寶叫水深火熱?

定係你係無工開食政府嘅廢青?

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-3-25 07:01 PM 發表

個個月返工放工出糧上淘寶叫水深火熱?

定係你係無工開食政府嘅廢青?
個個月返工放工出糧但呢世都追唔到樓價, 愈搬愈細仲唔叫水深火熱?

引用:
原帖由 KK21 於 2017-3-25 05:18 PM 發表

多得班黃絲暴徒,要實行顏色革命將香港變亂世

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-3-26 03:32 AM 發表

多得班黃絲暴徒,要實行顏色革命將香港變亂世
官迫民反, 有乜辦法?

引用:
原帖由 bobho 於 2017-3-25 01:37 PM 發表
又話港獨之母

引用:
原帖由 KK21 於 2017-3-25 08:18 AM 發表

據聞中央暗地裡威逼利誘選委 ...
On99

引用:
原帖由 KK21 於 2017-3-25 07:54 PM 發表

個個月返工放工出糧但呢世都追唔到樓價, 愈搬愈細仲唔叫水深火熱?
一面打倒努力尋地起樓的政府,唔準用郊野公園,填海,反對開發大嶼山,另一面大叫水深火熱,呢世都追唔到樓價,黃絲自相矛盾,嚴重精神分裂.....

引用:
原帖由 屍房菜推廣大使 於 2017-3-26 05:36 發表

官迫民反, 有乜辦法?
有,攞起佢,學孫中山咁

附件

greo2.jpg(66.78 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]