• 瀏覽: 1,254
  • 回覆: 15
1) 泛民竟然推建制中人(支持831及23),是千載難逢。佢一上位,有泛民受權,泛民來緊幾年冇得插佢,收埋泛民皮。

2) 考慮埋香港人意願,港豬咁想佢做就比佢做,做得差都冇得嘈。

3) 証明1200條友仲係和香港人保持一致,証明呢個制度好work! 大家好開心,咪搞普選。

預測:冇任何奇跡,有結果後FB傳媒港人同聲一哭,再加深遷怒於中央及新特首,loop多五年。

利申:唔想薯片做,佢做特首推831及23比任何人也容易得多。

1) 泛民仲有咩皮可以收?
2) 點解香港人意願放頭位? 中共從來都是搞民生, 唔搞民意的
3) 証明呢個制度好work, 咁人大搞咩831? 而家否決831, 要「而家呢個制度」係泛民 - 你搞亂左泛民同中共?

泛民300+, 開始時有勢
說要捧薯片做特首

好比韓戰, 過了三八線, 去到鴨綠江, 說要聖誕節前統一朝鮮

被中共最後打番去三八線

泛民什麼都爭取不了
沒平六四, 沒普選, 沒取消功能組別, 區會沒能力, 沒中共倒台

行政立法區會外交是零權力

點解要俾泛民威?

上年梁英一票不求泛民反先唐唐贏中共信任

才是真正戰略及公關

薯片成了技師, 幫泛民黃絲帶打飛機

成手油成地米青
早點回家抹手吧

不用多想

香港沒得回頭

藍黃互片, 期待見血

引用:
原帖由 Doraemonlam 於 2017-3-25 06:01 AM 發表
1) 泛民仲有咩皮可以收?
2) 點解香港人意願放頭位? 中共從來都是搞民生, 唔搞民意的
3) 証明呢個制度好work, 咁人大搞咩831? 而家否決831, 要「而家呢個制度」係泛民 - 你搞亂左泛民同中共?
很簡單, 中共從來支持香港群眾鬥群眾
視泛民為敵人

中共中國才是中共要確保的地方

香港群眾鬥群眾, 藍黃互片, 對中國零影響

沒得回頭, 很期待見血

中共根本唔想推政改
是借敵人的手呃死不想出生的嬰兒

李慧璟拉大隊投棄權票

尚有, 23條沒意思, 國安法為全國法才是最佳結局

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-3-25 05:34 AM 發表
1) 泛民竟然推建制中人(支持831及23),是千載難逢。佢一上位,有泛民受權,泛民來緊幾年冇得插佢,收埋泛民皮。

你估泛民會幫薯片通過831及23條呀.

如當選,又即係叫佢下台架啦.
泛民打倒昨日的我,是常識.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-3-25 06:58 AM 發表

你估泛民會幫薯片通過831及23條呀.

如當選,又即係叫佢下台架啦.
泛民打倒昨日的我,是常識.
薯片第一戰略就輸了..
泛民撐的楊鐵樑, 梁家傑, 何俊仁, 白票行動, 全敗, 撐薯片就是第一戰略錯誤

薯片真係想做特首, 應叫毒果黃絲帶泛民力撐林鄭...從而迫建制選委撐薯片
再300+暗投薯片

口撐林鄭, 暗投薯片, 才是致勝戰略... ...

個campaign同當年obama一撚樣咁滯

我都On99比佢昆左

胡鬚曾只係打5折版本 最後宣言都要讀稿 無聲無氣

不過香港人咁豬5折都夠殺架啦

乜鳩Lesser evil, 乜㨂個lesser evil要玩到造神架咩

引用:
原帖由 ONZ... 於 2017-3-25 07:36 AM 發表
個campaign同當年obama一撚樣咁滯

我都On99比佢昆左

胡鬚曾只係打5折版本 最後宣言都要讀稿 無聲無氣

不過香港人咁豬5折都夠殺架啦

乜鳩Lesser evil, 乜㨂個lesser evil要玩到造神架咩
OBAMA 鳩吹CHANGE, 結果8年沒政績

TRUMP 就真係""CHANGE""了...

香港人, 愚民大多數...

幸好沒普選..

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-3-25 05:34 AM 發表

2) 考慮埋香港人意願,港豬咁想佢做就比佢做,做得差都冇得嘈。

3) 証明1200條友仲係和香港人保持一 ...
第一日做人!?未見識過泛民垃圾反轉豬肚!?昨日可以話薯片係廢人廢物,今日可以捧到佢上天,聽日,一樣可以鬧個不停,胡官慘劇仲未清楚泛民垃圾有幾仆街!?講一套做一套先係泛民廢柴既真面目,妄想佢地講信用!?笑九死人!

引用:

3) 証明1200條友仲係和香港人保持一 ...
反間又反間

老共啋佢都儍

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-25 07:37 AM 發表

OBAMA 鳩吹CHANGE, 結果8年沒政績

TRUMP 就真係""CHANGE""了...

香港人, 愚民大多數...

幸好沒普選..
近年呢 d 做神運動
東西方各一

東方果個叫 馬英九
西方果個叫 奧巴馬

結果史實證明 2條友都是 傻 hi 廢柴

引用:
原帖由 lun12lun12 於 25/3/2017 07:33 發表

薯片第一戰略就輸了..
泛民撐的楊鐵樑, 梁家傑, 何俊仁, 白票行動, 全敗, 撐薯片就是第一戰略錯誤

薯片真係想做特首, 應叫毒果黃絲帶泛民力撐林鄭...從而迫建制選委撐薯片
再300+暗投薯片

口撐林鄭, 暗投 ...
HEA曾成六十幾歲人都都仲係ON99 畀人吹下就飄飄然

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]