• 瀏覽: 12,120
  • 回覆: 164
引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-3-24 05:17 PM 發表

E2C偵察半徑都無1200公里
又一名軍盲,E-2C在航母頭頂飛?

引用:
原帖由 skm1209 於 2017-3-24 01:31 PM 發表

原本講一架艦載機, 一千公里外射瓜你, 跟住衰左兜去話大黃蜂作戰半徑, 再企唔住腳就搵埋美軍偵察機

再講下講下落, 話美軍州際導彈有核弾頭, 萬幾公里外連機場一下炸爛哂啦

:smile ...
都話條院友今日未食藥羅,曬自己氣.

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-3-23 09:40 PM 發表
樓主真係井底蛙!中國五毛有五隻眼,老美隻航母走去邊都見到啦,洗乜衛星!
我諗點都好過黃C得隻C眼嘅

唔係啲文章好笑, 係樓主死撐好笑

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-23 10:35 PM 發表
航母以30節行,半小時可走28公里,仲可改變航向,衛星點持續跟蹤,東風都盲左啦,航母殺手喎,得啖笑
直行全速得 28公里,要追蹤一D唔難

低能⋯人造衛星速度每小時幾百年萬公里都打得到,成個村咁大嘅航母跟唔到?唔好玩啦

以佢嘅思維唸係幾萬尺高空望落黎望到嘅範圍就得井口咁大,更係追唔到隻航母去左邊啦.

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-23 22:35 發表
航母以30節行,半小時可走28公里,仲可改變航向,衛星點持續跟蹤,東風都盲左啦,航母殺手喎,得啖笑
DF21並非廢物,只是不能打航母

樓主覺得在海上移動28公里,就會在衛星上失去蹤跡
不知在海上,是否還在視線範圍內呢?

你部電話係用美國衞星導航!

末吃藥的樓主 衛星拍一張相 航母半小時也可能走不了 E2C也看不到有多少勇氣遠離 航母太遠 不過你表現痴得太精彩了 大家看得幾HAPPY 加油唔好吃藥啊

講嘅話樓主自己信唔信?

樓上好多軍盲分析,半小時行28公里即代表一個近2500平方公里范圍,相當於30個香港島咁大,另外,衛星要identify航母,須要盡量增大resolution但相應的便要縮少可觀測范圍,所以隔半小時后要再捕足航母實際等於更新找過,射出的DF21D無疑變了盲頭烏蠅

,食左藥啦,講到有文有路咁喎.

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 17:39 發表
又一名軍盲,E-2C在航母頭頂飛?
你對自己寫過甚麼竟然不知道
引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 13:26 發表
賣大包教下你,E-2C可在1200公里外發現偵察機,指示巡邏的F-18E前去攻擊,這就是"艦載機一千公里外射瓜你"的意義,正常一早明晒,閣下水平低,我就講具體一點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]