• 瀏覽: 12,100
  • 回覆: 164
引用:
原帖由 chaolininin 於 2017-3-24 12:27 PM 發表
標題是這樣:美軍航母在哪裡?中國36顆衛星可以每半小時報一次位置

係契弟改相反標題來講
你攪錯了,標題及內文全是本人自己編寫,並沒有轉貼任何其他文章,當然不存在什麼改標題,請你攪清事實,不要亂噏

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 12:22 PM 發表

偵察機埋唔到航母身,衛星是主角
原來你以為偵察機係要飛到目測都見到隻航空母艦先得

咁我明喇

引用:
原帖由 skm1209 於 2017-3-24 12:38 PM 發表

原來你以為偵察機係要飛到目測都見到隻航空母艦先得

咁我明喇
啊軍盲兄,航母艦載機千公里外已可射瓜你,目測?笑死!

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 12:42 PM 發表

咪7啦,戰機打無人機,笑死冇命賠

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 12:42 PM 發表

軍盲......咩戰機導彈咁勁, 一千公里外射瓜你?

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 12:22 PM 發表

偵察機埋唔到航母身,衛星是主角
尾國蕯德講到咁威,用薩德笨,,呢到係軍事版,,,唔好再獻醜

日日叫佢夠鐘記得食藥啦,遲啲連青山都拒收,
一陣又人格分裂,自己答返曬.

無得醫

中國綜合探測手段多. 老共唔係同老美爭全球霸主, 唔使全球跟蹤美艦, 睇門口OK啦, 睇住西太第一島鍊,中國海岸由南至北咁多機場, 衛星發現定位後, 剩係用預警機或無人機, 輪流接力, 7 X 24 無問題, D人話, 航母可以將跟蹤機打落來, 打左落來, 咪暴露自巳位置, 招引敵人派更多機過來LAW.

翻炒翻炒又翻炒

引用:
原帖由 skm1209 於 2017-3-24 12:51 PM 發表

軍盲......咩戰機導彈咁勁, 一千公里外射瓜你?
啊軍盲,自己google 一下F-18E的作戰半徑再發嗡風吧

識唔識下面個字

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 12:42 發表

請問邊種反空對空導彈有一千公里射程?

引用:
原帖由 南沙-漁民之家 於 2017-3-24 12:56 PM 發表
中國綜合探測手段多. 老共唔係同老美爭全球霸主, 唔使全球跟蹤美艦, 睇門口OK啦, 睇住西太第一島鍊,中國海岸由南至北咁多機場, 衛星發現定位後, 剩係用預警機或無人機, 輪流接力, 7 X 24 無問題, D人話, 航母可以將跟 ...
如果硬實力, 中國未夠班同美國爭做霸主, 何況我真心相信中共領導人所講絕不稱霸係事實, 因為中國人深知稱霸者冇好下場

中國以軟實力攻堅, 依家不少國家都睇到, 中美分別在於美國食要食大份, 甚至食哂, 而中國係願意分享

今日個中國, 守住自己大門口係絕對有把握, 再遠D就難講, 話遠洋作戰可以講必敗於美國

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-3-24 12:58 PM 發表

佢仲要係話"艦載機"

唔知佢幾時講埋死光

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-3-24 12:58 PM 發表

見上回覆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]