• 瀏覽: 12,099
  • 回覆: 164
引用:
原帖由 69780501 於 2017-3-23 10:48 PM 發表

世上最可憐莫過于不能知不知還不知自己笑自己不知。
無知是最無敵的。

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-3-23 09:40 PM 發表
樓主真係井底蛙!中國五毛有五隻眼,老美隻航母走去邊都見到啦,洗乜衛星!
得三隻,A B同C

半小時是通知地台現在衛星位置,因為現在獲是細左,要半小時調整來加強接受力。。。。唔識唔好拎出來講

http://www.ettoday.net/news/20160526/704710.htm
你當吉林一號死既

乜30節好快咩?

樓主!
要監視唔係只用一種衛星!
軍用同民用是兩回事!
唔好攞民用來代表軍用啊!

厲害厲害

如果衛星真係咁萬能, 美軍都唔使要偵察機啦

樓主係唔係睇得多西片, 諗住個衛星真係可以zoom到落地表影到個人隻手戴隻錶個牌子呀?

引用:
原帖由 班納沒恨 於 2017-3-24 09:03 AM 發表
半小時是通知地台現在衛星位置,因為現在獲是細左,要半小時調整來加強接受力。。。。唔識唔好拎出來講
無知得可怕,要半小時才能更新是因為中國衛星數量不足呀,唔識唔好亂噏

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-3-24 12:17 發表

?知得可怕,要半小時才能更新是因為中國衛星數量不足呀,唔識唔好亂噏
邊個知?
你?

引用:
原帖由 skm1209 於 2017-3-24 11:43 AM 發表
如果衛星真係咁萬能, 美軍都唔使要偵察機啦

樓主係唔係睇得多西片, 諗住個衛星真係可以zoom到落地表影到個人隻手戴隻錶個牌子呀?
偵察機埋唔到航母身,衛星是主角

標題是這樣:美軍航母在哪裡?中國36顆衛星可以每半小時報一次位置

係契弟改相反標題來講

引用:
原帖由 chaolininin 於 2017-3-24 12:27 發表
標題是這樣:美軍航母在哪裡?中國36顆衛星可以每半小時報一次位置

係契弟改相反標題來講
見怪不怪了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]