• 瀏覽: 2,259
  • 回覆: 37
樓主有冇默哀三分鍾?

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-23 10:36 AM 發表
吾念舊,吾飲水思源,冇同情心,冇同理心,仲有吾忠心,點解可以咁低汁
叫英國佬找咗越南船民條數先講啦柒頭😒😒

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-3-23 11:22 AM 發表

叫英國佬找咗越南船民條數先講啦柒頭😒😒
還番使館塊地 , 使館轉移分層單位

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-23 10:36 AM 發表
吾念舊,吾飲水思源,冇同情心,冇同理心,仲有吾忠心,點解可以咁低汁
呢D蘇州屎係邊個惹返來,美帝樂得清閒,佢都未下半旗,我們有乜資格,人在做,天在看,呢D叫報應,邊個叫大英帝國, 鋤弱扶強人地連國家都冇咗,人地報仇理所當然,而家只不過 小懲大誡,死幾個人算得係乜,你預備匹錢,準備捐錢救災,我預測遲D重有大鑊嘢,死傷肯定以千計,準備比天收。

樓主有無食狗屎表示同情?

樓主就算點刺激都只能升半旗,  於是同人講經常傷心下半旗

引用:
呢個笑話寫得好,好有意思,我真的哈哈哈笑了!!

雖然一向都知黃絲低質多, 但見到呢個貼都要問下

樓主係唔係西環請來醜化黃絲智力架? 係又做得唔錯波...

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-3-23 11:18 AM 發表
樓主有冇默哀三分鍾?
佢扯唔到旗成日作為悼念

流主已經代表香港,24小時六點半下半旗啦。

點解要同英國忠心!?做漢奸就會!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-3-23 12:34 PM 發表
樓主有無食狗屎表示同情?
樓主每日做既事,你都要問

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]