• 瀏覽: 2,962
  • 回覆: 74
依家暴動,要入獄架 wor

最後可能,有兩條友嚮應,之後~~係旺角~~行人紅燈時慢過馬路 3 次

再之後,發現 d 司機唔多似會停車就佢地

就自稱已經呼喚起大眾對假選舉o既關注

截的士,收工

引用:
原帖由 clipperwood 於 2017-3-23 10:02 AM 發表

佔中....初一暴動.....來來去去根本就係同一班人.............而家未被足果D係屋企震過貓王.....仲敢上街佔領
唔係未被捉,仲有幾十人已被捉簽左保等上庭......出得黎行就預左要找數!驚就匿係屋企做鍵盤戰士,收毒果兩蚊轉個帖打個水炮做契弟囉...

引用:
【旺角騷亂】事件至今90人被捕  35人被控 黃台仰梁天琦案明年審旺角騷亂事件逾一年,昨天首有被告就暴動罪被裁定罪成。事實上,警方在事件發生後,共拘捕過90人,並先後有55人曾被起訴,之後有20人獲撤控,餘下的35名被告,共分成9案在各級法院審理,4宗在裁判法院審訊的案件,已全部審結;4案會在區域法院會聆,涉及20名被告;另有一宗涉及梁天琦及黃台仰等10人的案件,將於2018年1月才會開審。

我都想知7警案後啲pk警方高層嘅態度

終於都等到啦!!今次係咪都有免費民煮雞吊?上次MISS咗可恨
引用:
原帖由 vampire912 於 2017-3-23 09:52 AM 發表

好驚呀,好驚佢哋得個講字呀!我d香檳同花生點算呀?

班反中漢奸扮本土派唔好縮沙呀,我等緊你地班PK再佔中, 然後阿爺將香港實行埋國安法

警方最緊要安排多啲攝影機

引用:
原帖由 丁老闆 於 2017-3-23 11:42 AM 發表
警方最緊要安排多啲攝影機
仲要即場拉唔好比班本土垃圾有機走

不要再講埋D果斷執法
我地只要求國際標準。

又有扑儍瓜睇

今次警察唔好忍讓留手

如果班垃圾真系又搞嘢,請一警棍直接爆頭!!

到左呢個時候緊係叫人衝自己鬆架啦,咁多傻仔

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2017-3-23 07:48 AM 發表
判三年,仲有儍仔落撘?
橋唔怕舊,最緊要有人受...

[quote]原帖由 小小明星123 於 2017-3-23 11:52 AM 發表
到左呢個時候緊係叫人衝自己鬆架啦,咁多傻仔 [/quote我相信又係鳩吹。有鬼人響應咩!連吹嗰個自己都唔會響應啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]