• 瀏覽: 3,530
  • 回覆: 119
「5年前689個選委相信一個口才好好的候選人......願望最後落空。」特首候選人曾俊華早前在選舉論壇上的結語,說中不少香港人的心聲,他周二(21日)接受《香港01》專訪時坦言,假如自己是支持梁振英的選委,他會感到很對不起香港,但他相信選委會吸取教訓避免重複犯錯,並憑良心為香港人實現選戰夢。

若是與貪曾相比呢個貪曾2.0/Hea 曾的人格實在比貪曾也不如, 薯片實實在在, 完完全全係一個反骨小人, 林鄭/胡塗官也比他有人格, 當有需要時他一定會連泛民也出賣, 還記得他不理會可能被DQ的議員, 佢比689更反口腹舌

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/特首選舉2017/79415/-專訪-曾俊華-假如我是上屆689個選委-我會覺得很對不起香港

薯片越來越越薯。

曾薯片自求多福啦

薯片呢番說話同當年唐唐爆行政會議大鑊好相似

嘩!咁多年一味Hea 下Hea下咁做就每月幾十皮.....仲要陷選委於不義?人格低賤到呢

薯片變咗毒果

曾俊華   臨老先至學人反骨  值唔值得呀?

為咗貪選特首, 將一生人嘅清譽押了俾肥佬泥, 注碼太大了!

睇曾俊華學人反骨   好過睇"糖心風暴" !

薯片即是薯仔,人蠢冇藥醫!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2017-3-23 06:15 發表
「5年前689個選委相信一個口才好好的候選人......願望最後落空。」特首候選人曾俊華早前在選舉論壇上的結語,說中不少香港人的心聲,他周二(21日)接受《香港01》專訪時坦言,假如自己是支持梁振英的選委,他會感到 ...
如果我是貪曾2.0,8年前我就唔應該做財政司司長,因為我hea,我什麼都唔做,我特登拖死呢個香港政府。

什至要負責處理2017財政預算案時,我都話之你香港人死,我唔理了(反正我年年都hea做估錯數),我去吹水選凸手了,我吹得有民心

吹咩

引用:
原帖由 tinnit 於 2017-3-23 06:44 發表
曾俊華   臨老先至學人反骨  值唔值得呀?
係掩飾得好

以前覺得曾俊華幾好,但依家出黎選就射波,同政府割蓆,為既就係吸取一泛民黃絲既票。
係咪有D見利忘義

呀john一鋪清袋   相信會敗走美國 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]