• 瀏覽: 19,049
  • 回覆: 213
  • 追帖: 4
+10
引用:
原帖由 22222.22 於 2017-3-22 06:10 PM 發表

長和系今日放榜,長和(001)主席李嘉誠在記者會上多次暗示他對下一任特首的期望,他重覆兩次表示,新特首和中央 ...

淫賤毒果李嘉誠已經講到咁明顯支持邊個,毒果老妓都可以扮無嘢,我真係佩服。

引用:
原帖由 凡人一名 於 2017-3-22 06:43 PM 發表
他又指,一人一票本來已經有,中央已經批准,不過被自己香港人拒絕,「邊個係禍手呀?好少人責備佢哋,我是就是,非就非,唔會是非不分」

一人一票?
林鄭同葉劉
你地會揀邊個?
都係有得揀,㸃都好過依家俾人揀。

李嘉誠又指,一人一票本來已經有,中央已經批准,不過被自己香港人拒絕,「邊個係禍手呀?好少人責備佢哋,

有左一人一票,就冇左小圈子做黃者

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2017-3-22 07:14 PM 發表

唔得閒面紅, 今晚返將軍澳約齊班港獨狗打手度橋努力抹黑
佢地呢幾日為咗吹捧鬍鬚曾都好操勞,但係度嚟度去都係屎坑橋,唯一"功勞"就係揭示鬍鬚曾原是犯民一黨..

反對派垃圾領袖,低級想法,自私行為,毒媒、教協、法律界都不知所謂,以前當好過現在,因為無班垃圾搞政治,唔比班低能選垃圾最正確

引用:
原帖由 22222.22 於 2017-3-22 06:10 PM 發表

http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20170322/large/1490176394_90d3.jpg

長和系今日放榜,長和(001)主席李嘉誠在記者會上多次暗示他對下一任特首的期望,他重覆兩次表示,新特首和中央 ...
泛民班政棍剝奪我投票權利

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-22 07:21 PM 發表

佢地呢幾日為咗吹捧鬍鬚曾都好操勞,但係度嚟度去都係屎坑橋,唯一"功勞"就係揭示鬍鬚曾原是犯民一黨..
媧補天,絕對係有所指,超人一時口快講出自己的選擇。

一人一票已經有

由97到2047都係1人1票

果個人就係中國領導人

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-22 06:16 PM 發表
另外,《蘋果日報》記者提問時,李嘉誠突然打斷對方發言,指「你哋唔好再造謠,又話我同曾生頻頻開會,我其實係去睇醫生」
蘋果日報妓者

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2017-3-22 07:19 PM 發表

淫賤毒果李嘉誠已經講到咁明顯支持邊個,毒果老妓都可以扮無嘢,我真係佩服。
咪係,嘉誠哥晨早公開聲明三仔爺撐林鄭,過幾日阿澤楷又自已聲明一次撐林鄭,仲叫now台咪同佢添煩添亂..

李超人好波

引用:
原帖由 judylam651 於 22-3-2017 19:21 發表

曾水扁2.0未必泛民一員, 不過條友無撚用就係事實, 好似班港獨泛民狗咁一舖俾人睇曬底牌, 中央如果一心玩死呢個集團就要捧條鬍鬚西上位, 到時班利益集團各有各搵食一定亂過乜

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2017-3-22 07:24 PM 發表

女媧補天,絕對係有所指,超人一時口快講出自己的選擇。
嘉誠哥 真好波 !

犯淫不滅,香港冇運行!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]