• 瀏覽: 2,534
  • 回覆: 55
誠哥咁高調去聲討否決政改及拖垮香港經濟發展的犯民賤狗港奸, 小心班賤狗港奸又派出黑金工棍李呃人圍你公司啊... 又放你張惡魔相出來批鬥醜化抺黑啊...

引用:
原帖由 amypat 於 2017-3-22 06:55 PM 發表
泛民拉到香港GDP只得番2%,再拉多D布,香港剩番1%咁點算呀,今次唔變漁村都唔得啦。
香港多得毒果、戴教授唔少

黃絲港獨狗死不足惜

附件

FB_IMG_1490182143531.jpg(175.22 KB)

但我頭腦清醒,一人一票四個字之前有個條件,就係要提名委員會整體提名過半數才可以出閘,再俾市民選.

引用:
原帖由 amypat 於 22-3-2017 19:23 發表

睇下新聞啦,超人話香港GDP只係佔中國2%呀,唔係增長2%呀。係以前,香港係佔20幾%架,關日本乜野事,如果日本只佔中國既 1.2%就好咯,中國變左超級強國,又或者日本變番一條漁村。
同個智將講睇新聞咁高難度

引用:
原帖由 carters 於 22/3/2017 19:26 發表

日本冇計啦, 無依無靠.

香港隔離有個增長十幾的深圳,增長7.5的大陸. 好有條件不止2.幾呀.
日本係畀美國搞成咁,衰足廿幾年

貓哭老鼠!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2017-3-22 07:41 PM 發表
同個智將講睇新聞咁高難度
為佢好,費事佢第二時俾個90歲既老人家插佢再造謠啦。

引用:
原帖由 hwwong 於 2017-3-22 07:32 PM 發表
誠哥咁高調去聲討否決政改及拖垮香港經濟發展的犯民賤狗港奸, 小心班賤狗港奸又派出黑金工棍李呃人圍你公司啊... 又放你張惡魔相出來批鬥醜化抺黑啊...

小心六四李出沒花旗大廈

壹傳媒工作者勝在唔知醜臉皮厚, 慣性講大話, 同某鄉土評論員同類

]原帖由 amypat 於 2017-3-22 07:23 PM 發表

睇下新聞啦,超人話香港GDP只係佔中國2%呀,唔係增長2%呀。係以前,香港係佔20幾%架,關日本乜野事,如果日本只佔中國既 1.2%就好咯,中國變左超級強國,又或者日本變番一條漁村。 [/quote]

拿~我唔鍾意同人拗~不過師兄你睇下自己寫乜先啦

泛民拉到香港GDP只得番2%,再拉多D布,香港剩番1%咁點算呀,今次唔變漁村都唔得啦。

原來柒柒虎屌錯自己人^_^
又難怪既,左毒上腦係弱智過人既

引用:
原帖由 amypat 於 2017-3-22 06:55 PM 發表
香港遲早變負資產!

引用:
原帖由 amypat 於 2017-3-22 07:23 PM 發表

睇下新聞啦,超人話香港GDP只係佔中國2%呀,唔係增長2%呀。係以前,香港係佔20幾%架,關日本乜野事,如果日本只佔中國既 1.2%就好咯,中國變左超級強國,又或者日本變番一條漁村。
其實, 香港GDP只係佔中國2%係好正常, 主要唔係因為香港大跌, 反而係因為中國自己本身嘅GDP增長太快太大, 老實講, 香港無工業, 只靠基建, 地產同金融又點可以同中國比呢?????

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]