• 瀏覽: 35,323
  • 回覆: 519
  • 追帖: 2
「最廢財爺」

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2017-3-22 09:43 AM 發表

泛民點做都唔會對建制有影響,因為建制只係聽阿爺話。
泛民何嘗唔係只聽美國佬話

民意民意,民意咁威,點解希拉利唔得?

引用:
原帖由 clipperwood 於 2017-3-22 09:25 AM 發表
所謂民屎派....最PK就係呢班人.....搬龍門.....八重標準.......
反對小圈子選舉,但積極參與造王

主要為係「最財爺」

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2017-3-22 09:39 AM 發表

因為淋病更廢!
小圈子選舉,無公民提名,只有選個無咁爛的橙!
無公民提名,但泛民有足夠票數去推薦一個佢地覺得合佢地心意的人選,但點解又俾晒d票鬍鬚曾呢!佢地咪又係黑箱作業,私相授受。泛民又係講一套,做一套,袋落袋的又別一套。信佢地真心為港人?咪傻啦!

酸橙好過爛蘋果。

以為可以想垂簾聽政.

如果 FB D like 可以選特首,拳王曹星如有十幾萬個,點解唔搵佢?

政治上冇永遠的敵人,亦冇永遠的朋友!

引用:
原帖由 同修仁德 於 2017-3-22 10:54 AM 發表

只要係中國人統治無問題
好過你地黃絲認賊作父,拜美日英為主!甘心做殖民狗!我諗你祖先泉下有知,一定全部都來一個七孔流血
中共咪正正就係認「馬克斯、恩格斯、列寧」呢啲外國人為尊囉!
(當年德日意軸心國侵略中國,俄國當年更加割去中國不少土地,絕對衰過賊!)
咁到底係有問題定無問題?

反對派支持曾俊華就係睇中佢無料,無心,無力,

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-22 09:22 AM 發表
曾俊華昔日被 反對派稱「最廢財爺」
今竟毒果新聞 , 港大民調 , 力捧成「偶像」。兩者關係千絲萬縷
兩次辯論鬍鬚佬根本就唔識講嘢 , 毒媒 ...
所以政治是最醜陋的, 當年新界鄉議局及村民對林鄭是怎樣的?  大家可以找一下資料, 關於清拆潛建物.

今天不是也一致投給林鄭了嗎?  為什麼 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]