• 瀏覽: 5,948
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 123people 於 2017-3-22 08:33 PM 發表

不要天真,推行政改只是中共令港人仇恨泛民的一種陰謀,香港人絕對不會有一人一票選特首,千萬不要上當!
2017年無得一人一票選特首, 邊個上咗當?
事實已經講明一切.
我明白事實真相, 永遠都係殘酷.

仲要自我催眠同企圖向其他人洗腦, 呢尐真係同中共有得揮.

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2017-3-22 08:42 PM 發表

2017年無得一人一票選特首, 邊個上咗當?
事實已經講明一切.
我明白事實真相, 永遠都係殘酷.

仲要自我催眠同企圖向其他人洗腦, 呢尐真係同中共有得揮.
只有曾俊華能令香港人有真普選,曾俊華不能上台,寧可原地踏步。

支持林太👍帶領香港😎

中共支持嘅,一定係衰嘢啊!明唔明啊 2.0

引用:
原帖由 degas 於 2017-3-22 08:24 AM 發表
睇樣都知有問題喇,眼神閃縮,眼眉經常異常跳動,鬼鼠樣
我也同意薯片曾有問題,眼神閃縮,鬼鼠樣,完全不是特首材料⋯⋯
林鄭贏硬了

引用:
原帖由 123people 於 2017-3-22 08:27 PM 發表

強烈支持!

林鄭可以肯定是特區有史以來最差的候選人,稍有良知的香港人都不會支持他!
有史以來最差候選人?
我諗冇乜人差過涼瓜傑同AV仁吧⋯⋯
你唔係唔知嗎!?

引用:
原帖由 133331628 於 2017-3-22 10:05 PM 發表
中共支持嘅,一定係衰嘢啊!明唔明啊 2.0
明晒''''原來你係  毛澤東  嘅忠實信徒 .

(凡是別人讃成的   我門就要反對)

引用:
原帖由 辟易笑死人 於 2017-3-22 08:01 AM 發表
【Now新聞台】民主派選委表明不會投票給行政長官候選人林鄭月娥,林鄭月娥表示難以理解與民主派失去互信基礎的原因;另一名候選人胡國興對大部分民主派選委決定投票給曾俊華感到失望;曾俊華就感謝民主派支持。

h ...
溫和地指責緊飯民無理智的「反反反」?
可惜……好多黃人唔懂解讀!

引用:
原帖由 辟易笑死人 於 2017-3-22 01:15 PM 發表

如果淋病輸左嘅話, 係咪要拆左個新起嘅特首辦公室? 唔俾胡鬚曾坐?  
D建制吹緊風話如果鬍鬚選到,中央會唔判

泛民屬反對派,無嘢反就無存在價值了!

如果不准用陰謀論,
或者殖民時期殘留的 "外國勢力" 去解釋,
的確, 我都解釋唔到...
反對派到底反甚麼和支持甚麽.

反對派唔繼續反對,
以後點攞選票?
點可以繼續做立法局議員?

引用:
原帖由 藍泡泡3 於 2017-3-23 11:27 發表
總之中央支持既就要反
X2

鍵盤翻頁