• 瀏覽: 8,644
  • 回覆: 70
引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 09:24 AM 發表

同肥佬黎無關

又全部收肥佬黎的錢?

反而你說中共扯制建制
卻從沒什麼資金是直接中共撥出分給他們

但肥佬黎有晒證據
有證據?
點解仲未捉到人?

投幅字畫千幾萬 之前
仲有大量的金錢支援 明益 暗枱也是

唔係周融邊有財力區區插旗反佔中

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-3-23 10:22 AM 發表

有證據?
點解仲未捉到人?

投幅字畫千幾萬 之前
仲有大量的金錢支援 明益 暗枱也是

唔係周融邊有財力區區插旗反佔中
投幾千萬, 是同一人嗎??
全都是不同商家資助

肥佬黎給錢泛民 全是公開證據

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 10:35 AM 發表

投幾千萬, 是同一人嗎??
全都是不同商家資助

肥佬黎給錢泛民 全是公開證據
同佢地爭論是浪費時間

乾脆擺明鬥爭路線 ... 無錯 ... 現在就是鬥錢多鬥惡
怎麼樣 ?
哈哈 ..... 以前 d 香港人 (eg 同盟會 ) 夠膽動手反抗北京政權 , 你們敢反抗嗎 ?
哈哈

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-23 10:43 AM 發表

同佢地爭論是浪費時間

乾脆擺明鬥爭路線 ... 無錯 ... 現在就是鬥錢多鬥惡
怎麼樣 ?
哈哈 ..... 以前 d 香港人 (eg 同盟會 ) 夠膽動手反抗北京政權 , 你們敢反抗嗎 ?
哈哈
也是

跟偏激教育討論有沒神, 浪費時間

真正煽他們一獲勁
就是跟他們說異端邪說怎可惡, 博他們信任
再利用細節煽他們一獲勁

梁游就是這樣中計

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 10:45 AM 發表

也是

真正煽他們一獲勁
再利用細節煽他們一獲勁

梁游就是這樣中計
無膽 + 孤寒
能做什麼

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-23 10:46 AM 發表

無膽 + 孤寒
能做什麼
黃志祥為反黃絲

一野就七百萬, 遠高於黃絲帶及薯片很多籌款的總和

才是真正精彩

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 10:50 AM 發表

黃志祥為反黃絲

一野就七百萬, 遠高於黃絲帶及薯片很多籌款的總和

才是真正精彩
講有錢, 唔夠共產黨有錢

講打, 唔夠共軍打

仲講乜 ?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-3-23 10:51 AM 發表

講有錢, 唔夠共產黨有錢

講打, 唔夠共軍打

仲講乜 ?
那就只有乖乖接受黨統

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 10:54 AM 發表

那就只有乖乖接受黨統
thats what they have been doing all along

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-3-21 09:21 PM 發表
[1] 生果毒報由肥佬泥赤膊上陣指東打西硬撐鬍鬚曾, 只係死亡之吻,
[2] 犯民300+只係一廂情願的打飛機情意結, 有人會改投古月興,
[3] 民間公投全軍盡墨, 港大鍾停妖又要扮演邪惡女巫去妖魔化林鄭,
[4] 建制派中的 ...
唔好啦, 我想薯片601票當選啊

林太當選, 泛民已部署好晒, 未來5年會發生咩事, 已可預計到, 又咪重覆CY一次
薯片就唔同, 睇下泛民點樣打倒昨日的我仲好玩, 薯片民望高嘛, 到時中央以子之矛, 攻子之盾, 反客為主仲好

我就唔信薯片敢穿阿爺櫃桶, 亦相信阿爺對特首有絕對既控制能力

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-23 10:45 AM 發表

也是

真正煽他們一獲勁
再利用細節煽他們一獲勁

梁游就是這樣中計
港豬 永遠都係港豬

本來毒果年年鬧薯片
依家毒果改立場一吹雞, 成班傻仔當佢救世主咁拜

髒憎竟然爆響口講上次投梁振英的689個選委係仆街杏加橙, 佢未當選特首已經要秋後算帳上次選委的投票取向, 把689個選委列入報復的黑名單, 上場後大清洗, 捉晒689個選委跪玻璃, 真係好睇過戲喎.

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-3-23 11:32 AM 發表

唔好啦, 我想薯片601票當選啊

林太當選, 泛民已部署好晒, 未來5年會發生咩事, 已可預計到, 又咪重覆CY一次
薯片就唔同, 睇下泛民點樣打倒昨日的我仲好玩, 薯片民望高嘛, 到時中央以子之矛, 攻子之盾, 反客為主 ...
扮民主派支持薯片叔都係打倒昨日的我
佢地會面不紅氣不喘就變佐面
師兄想睇扮民主派轉軚會出狼狽相? 似乎失望居多
而薯片民望高云云
貪曾有句講得好: 民望只係浮雲
特別係鍾氏民調既結果
再難都難唔過幫扮民主派攻擊足九年既薯片叔托到上高支持度
咁都搞掂咯
要做到薯片叔民望變負數(我都俾負分佢), 仲有乜難?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-3-23 03:48 AM 發表
點解用橫手欽點特首係E道都講到合情合理,唔通香港真係赤化得咁利害?
赤化是指傳播共產主義理念,你連赤化都不懂,就說香港赤化,哈哈哈,真是。。。。

況且傳播政黨理念是得到法律保障的,信仰自由是核心價值之一。

你等犯民一邊將維護自由掛在嘴裡,一邊就又意圖扼殺別人的自由。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-3-21 09:21 PM 發表
[1] 生果毒報由肥佬泥赤膊上陣指東打西硬撐鬍鬚曾, 只係死亡之吻,
[2] 犯民300+只係一廂情願的打飛機情意結, 有人會改投古月興,
[3] 民間公投全軍盡墨, 港大鍾停妖又要扮演邪惡女巫去妖魔化林鄭,
[4] 建制派中的 ...
這次選舉是照妖鏡,到時看一看田北俊們的勢力究竟有多大,我想他們是示弱多過示強,經此一役好讓田北俊們重新認識自己的能耐,免得他們以為自己很夠份量,可以任性而為。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]