• 瀏覽: 49,506
  • 回覆: 698
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 theharbourside 於 2017-3-21 10:52 AM 發表
全力支持林鄭月娥當選行政長官,繼續梁特首的路線,把反對派打個落花流水
你呢個想法不要得, 泛民想反對佢地既人死光, 如果你又想佢地死光, 你同泛人有咩分別?

身邊正常果班朋友都支持林鄭,
唔支持果d就成日自言自語同有精神分裂既現像.

引用:
原帖由 kopandem 於 2017-3-21 07:40 AM 發表
【大公報訊】記者龔學鳴報道:2017行政長官選舉前最後一場論壇剛剛結束,網民討論的熱情卻更為高漲。經濟通、新浪香港與HKG報在網上展開有關「論壇表現」與「特首支持率」的調查,截至昨晚10時30分,林鄭月娥支持率遙 ...
學毒果
玩呢的

引用:
原帖由 辟易笑死人 於 2017-3-21 10:51 發表
左仔搞D共慘民調, 連五毛都唔信 http://www.auplod.com/u/adplou9337f.gif
建制岷調,傻瓜信哂囉!

引用:
原帖由 辟易笑死人 於 2017-3-21 10:51 AM 發表
左仔搞D共慘民調, 連五毛都唔信 http://www.auplod.com/u/adplou9337f.gif
戴妖搞個濕鳩投票,全港七佰幾萬人,得四萬人參加

引用:
原帖由 mixbutnotmatch 於 2017-3-21 10:50 AM 發表
民調夠話希拉你贏。
所以民調機構而家同特朗普內戰緊。。

原來民調唔係中立的,原來是用來做王,唔係佢揀的就推冧人,所以點睇都是政治組織。

引用:
原帖由 OnionChannel 於 2017-3-21 10:49 AM 發表

我支持薯片,但泛民唔俾我有票。
民主300奸叫市民死開一邊。
如果被到有一票你選特首,選到過百萬票的高認受性特首,泛民就真係要死開一邊。
所以一定唔可以被831通過!
香港人!你明未?

引用:
原帖由 benben999 於 2017-3-21 10:54 AM 發表

你呢個想法不要得, 泛民想反對佢地既人死光, 如果你又想佢地死光, 你同泛人有咩分別?
只有全國消滅反對派,永久擱置政制改革,全力發展經濟,改善民生,中國香港才能重新上路。

引用:
原帖由 benben999 於 2017-3-21 10:48 發表

我唔同意, 香港確實係愚民比較多, 如果你搵到佢地出來投票, 一定係無政綱既曾俊華大勝
愚民點定義?一昧不作理性分析,只跟人反反反是否是另一類愚民

曾說要跟831框架政改,要23條立法,d人跟隨沒有原則立場的泛民說支持曾,是否愚民

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2017-3-21 10:55 AM 發表

戴妖搞個濕鳩投票,全港七佰幾萬人,得四萬人參加
咁嚴重失敗,外國早就引究辭職。

引用:
原帖由 edmondlulu 於 2017-3-21 10:56 AM 發表

如果被到有一票你選特首,選到過百萬票的高認受性特首,泛民就真係要死開一邊。
所以一定唔可以被831通過!
香港人!你明未?
唔會架, 到一人一票既時候, 佢地又會話, 係中央買票, 操控結果

只要香港一日有信佢地既愚民, 佢地就一直都有生存空間

support

引用:
原帖由 wow... 於 2017-3-21 10:58 AM 發表

愚民點定義?一昧不作理性分析,只跟人反反反是否是另一類愚民

曾說要跟831框架政改,要23條立法,d人跟隨沒有原則立場的泛民說支持曾,是否愚民
D 人話, 跟隨沒有原則立場的泛民說支持曾, 但係投票其實係暗票, 從何得知佢地入到去沒有出賣大家?

FB live 計心心都可以當民調,大公報唔係咁搞笑呀 

咁我而家都搞個民調啦,支持曾俊華既請呼吸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]