• 瀏覽: 49,504
  • 回覆: 698
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 duh! 於 2017-3-21 08:07 發表
最新民調:林鄭支持度遙遙領先

呃鬼食豆腐就得
同你意見不同就話人呃人......你地一直都自欺欺人,我周圍大部分人支持林鄭

引用:
原帖由 kopandem 於 2017-3-21 07:40 AM 發表
【大公報訊】記者龔學鳴報道:2017行政長官選舉前最後一場論壇剛剛結束,網民討論的熱情卻更為高漲。經濟通、新浪香港與HKG報在網上展開有關「論壇表現」與「特首支持率」的調查,截至昨晚10時30分,林鄭月娥支持率遙 ...
呢個調查中肯好多!

[ 本帖最後由 向楓 於 2017-3-21 10:28 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 wow... 於 2017-3-21 10:26 AM 發表

同你意見不同就話人呃人......你地一直都自欺欺人,我周圍大部分人支持林鄭
我身邊都係支持林鄭多!但當然有人唔支持!問佢點解?大部份都話怕失去言論自由!怕好似大陸禁言!好似中毒咁!無論誰做?咁大個國家,咁大支軍隊,就怕你講兩句,可況根本無殺傷力!

[ 本帖最後由 向楓 於 2017-3-21 10:37 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

人心歸向中國共產黨,永遠得勝林鄭愛國愛港帶領中國香港向前走,唯一有資格做特首當之無愧!

明眼人都會睇得出犯民想送隻hea豬入政府搞亂檔,到時又可以收錢搞事

皇帝的新衣,
可L憐。

引用:
原帖由 加藤隼 於 2017-3-21 10:30 發表
人心歸向中國共產黨,永遠得勝林鄭愛國愛港帶領中國香港向前走,唯一有資格做特首當之無愧!
唔關共產黨事,多數香港人是考慮參選人的能力,不看政治

引用:
原帖由 wow... 於 2017-3-21 10:35 AM 發表

正解!

引用:
原帖由 Cepa 於 2017-3-21 09:46 AM 發表

對五毛來講,共狗喉舌報一定係只要信,不要問。
乜,接受唔到投票人數一百萬目標,只得5萬幾,同目標差19倍的事實咩?又真係幾19喎!!

連自己目標都達唔到,失敗到咁喎,犯民呢d結果點叫人信?帶膠獸唔剖腹射罪都應落台啦!

你一個民調我有信喎

引用:
原帖由 股估下 於 2017-3-21 10:33 AM 發表
明眼人都會睇得出犯民想送隻hea豬入政府搞亂檔,到時又可以收錢搞事
我係美國都會送腐敗文化,同低能人士俾你啦!俾你搵搵到能人主事!!美國班弱能廢青仲有地方企??睇美國而家咁滿意印度同也門就知啦!

支持梁太一票

引用:
原帖由 忽傾搓咧是 於 2017-3-21 10:35 AM 發表
皇帝的新衣,
可L憐。
在hea曾同糊塗官而家開始絕望的眼神中見到啦!連場大戰後,見到兩位男士樣貌已是灰晒,連相都輸埋。

無論什么民調,讓我三挑一,我會選擇林鄭,沒有最好,只有更好

引用:
原帖由 wow... 於 2017-3-21 10:35 AM 發表

這是好事,選特首根本就係選能人,能力才是重要考慮。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]