• 瀏覽: 4,794
  • 回覆: 66
引用:
原帖由 CHS1 於 2017-3-21 01:36 PM 發表
台灣仔有三萬幾支防空導彈
全亞洲防空最密集
僅次於以色列
驚都未驚過
但9成係越戰時果啲過期產品,有Q用咩.

呆彎有超級武器雄3

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2017-3-21 06:28 PM 發表
呆彎有超級武器雄3
錯!福摩薩的超級武器係『嘴砲』

引用:
原帖由 ys92292 於 2017-3-21 08:06 AM 發表
習近平真了不起...................

搞到台灣, 香港 遠離中國,不當中國人
台灣 遠離中國.............有一點點對
香港 遠離中國??.............就憑港獨黃絲班垃圾廢柴????

引用:
原帖由 ys92292 於 2017-3-21 08:06 AM 發表
習近平真了不起...................

搞到台灣, 香港 遠離中國,不當中國人
你講的。

請不要代表我

身為國防部長連大陸東風系列的性能都搞錯晒,是咪水皮得濟。

只有你才不想當中國人,別拖我們落水。

引用:
原帖由 赤村冬利 於 2017-3-21 08:37 AM 發表

習主席做得好,恫嚇台灣讓她知道中國的厲害,不敢做出超越中國底線的事。還有就算中國是釋出善意台灣人都是是非不分地抵毀中國。 選出蔡英文就是最好的證明。倒不如用軍事威脅看看你敢不敢進一步做出超越中國底線的 ...
台灣唔敢越線唔算乜,連老尾都唔敢越線咁先叻仔㗎!!!

引用:
原帖由 赤村冬利 於 2017-3-21 08:46 AM 發表
說真和平統一是我一直的夢想,但台灣的民粹令這一夢想渺茫,我不想戰爭,我希望台灣覺悟不要和中國作無謂的抗爭了。因為台灣無論如何都不是中國的對手。
你太唔了解台灣人啦!老解埋牙砌,台灣根本冇兵可用,九成士卒繳械收工。因為佢哋唔知為乜嘢而打!!!

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-3-21 08:52 AM 發表

誰指派閣下當香港、台灣的發言人?
青山區區耳完???

引用:
原帖由 geileraffen 於 2017-3-21 09:35 AM 發表

只有你才不想當中國人,別拖我們落水。
青山嚟嘅走失人員啫!!!

搞到台灣, 香港 遠離中國,不當中國人. 應加上有能力中國人, 都不當中國人.
這中共領導偉大正積

引用:
原帖由 CSM1964 於 2017-3-22 11:40 發表
搞到台灣, 香港 遠離中國,不當中國人. 應加上有能力中國人, 都不當中國人.
這中共領導偉大正積
謊言重複多次
不會變真話

台灣 愛國者導彈不足五百支
引用:
原帖由 CHS1 於 2017-3-21 01:48 PM 發表

防飛機及導彈都可叫防空導彈, 至於當中有幾多係反導彈你又知唔知?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]