• 瀏覽: 7,556
  • 回覆: 103
引用:
原帖由 multinumbers123 於 2017-3-21 10:02 AM 發表

系,勿來
你up乜L嘢呀 叫大陸人勿來定鬼佬勿來?黃絲想玩鎖港了 香港仲唔死快D?

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-3-21 07:33 AM 發表
城邦都有
講開又講,我小學時第一次跟父親去油麻地,見到條橋穿過建築物,好興奮

李子壩站,
2號線, 尾班車10點半

妓者搵料太慢
人地run咗咁多年先俾你發現新大陸

仲有係
鬼佬覺得過癮多過可憐囉

老毛話,這是便民

上蓋物業喎。咁先正

愉景新城.....

引用:
原帖由 dalunwan 於 2017-3-21 07:18 AM 發表
現在許多國家的都市都會推出方便的輕軌讓人交通順暢,而中國重慶市的一座輕軌最近更是吸引許多外媒報導,因為這座輕軌在移動過程中,會直接開進一棟19層高的大廈裡。綜合外媒報導,中國重慶輕軌的2號線在經過李子壩段 ...
其實直接了當說出你的感受和看法重好啦,使乜講老外感受。好多老外乜七都唔識,大陸又未去過,指指點點。

引用:
原帖由 tailampig 於 2017-3-21 11:17 AM 發表

老鼠入屋咬爛電線 一家四口逼居百呎廚廁相連

去年領取四人家庭N無津貼13000元的梁女士,2006年隻身來港,丈夫與兒子其後再申請來港團聚,一家四口居住於葵芳一個不足百呎的單位內,月租3100元。單位空間十分狹窄, ...
人地中意死落嚟香港同你條黃絲做鄰居係攞苦嚟辛 唔洗咁激動的 佢地落唔落嚟你都註定只能住四百尺

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-3-21 07:33 發表
城邦都有6640872
先生,個處係症苦公共停車場,唔係住宅啊!

[ 本帖最後由 133331628 於 2017-3-21 12:56 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

裡面有個站我又唔拘喎, 分分鐘升值到$20K/尺

實何李活電影者

https://www.youtube.com/watch?v=KyXOKVjoqQA
好嘈嗎?
不過條線自04開通,宜家先講,真是少見多怪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]