• 瀏覽: 15,084
  • 回覆: 285
  • 追帖: 1
全港有三百萬合資格選民

用果幾萬人既所謂投票黎打飛機

Hea曾FB海外lP 加 一人多戶 Like Like成百萬嫁!泛民日日叫自決,點解要咁多臺灣 Like Like?

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2017-3-21 07:42 AM 發表

林鄭高票當選,泛民放棄道德高地,內部分裂更加嚴重,中央大勝!
一早以出現分裂!
只不過23條立得快
定國家安全法來香港快
或將全國性法律黎得快!
唔知就會俾你嚇到
知就俾你笑死!

民望最高得果三百票贏條毛呀!

自欺欺人的popvote, 也是小圈子投票

引用:
原帖由 ka626168 於 2017-3-21 06:11 AM 發表
駛鬼你代我選特首!當曰唔係你地泛民反對 "袋著先" 方案之人人選特首。今曰各位合法選民都自己來啦!殺戇!泛民今日的我打倒昨日的我一致投Hea曾,皆因佢可任你搓圓弄扁!
咁咪可能係比林鄭同葉劉你投,結果一樣玩法唔同。

作為一個普通市民,我唔支持薯片曾

繼續妄想啦
過完呢個星期,犯民又話小圈子選舉唔公平

引用:
原帖由 aryung9828 於 2017-3-21 06:12 AM 發表
連 2% 選民人數玩都唔夠,仲夠膽話係全民民意,蘋果面皮之厚,令人嘆一口氣。而睇佢地o既,當然更等而下之
好多傻仔淨係睇蘋果,蘋果講乜佢哋就信乜。

話人小圈子投票,泛民就係阻止我地全民投票罪魁禍首,然後自己就小圈子民調來代表我支持其喜歡候選人,好奸呀

引用:
原帖由 duh! 於 21/3/2017 05:58 發表
【3.26特首決戰】【本報訊】民望或如浮雲,數字卻很真實。3.26特首選舉投票倒數不足一周...

http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/video/20170321/392pix/1490039433_e2ae.jpg

民望天(薯片) ...
又抹黑

引用:
原帖由 ka626168 於 2017-3-21 06:11 AM 發表
駛鬼你代我選特首!當曰唔係你地泛民反對 "袋著先" 方案之人人選特首。今曰各位合法選民都自己來啦!殺戇!泛民今日的我打倒昨日的我一致投Hea曾,皆因佢可任你搓圓弄扁!
正解~泛民當香港人傻仔,任佢去代我地決定

引用:
原帖由 duh! 於 2017-3-21 05:58 AM 發表
【3.26特首決戰】【本報訊】民望或如浮雲,數字卻很真實。3.26特首選舉投票倒數不足一周...

http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/video/20170321/392pix/1490039433_e2ae.jpg

民望天(薯片) ...
香港有700萬市民,得不促7萬人嚮應泛民,埋泛民堆去投假票,換句說話講,700萬香港人之中, 得6萬零人認同泛民2015年否決 "一人一票選特首政改方案 (投真票)" , 改為喺泛民指揮下投假票!  呢6萬零投假票既人,應該就係你呢班上街佔中堆路掟磚縱火既黃巾賊暴徒.

其實98%人投你對家呢,天才

嘩∼成6萬幾人,就嚟夠成1%人口投咗票∼呢d就係黃絲口中嘅香港「主流」民意囉∼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]