• 瀏覽: 15,112
  • 回覆: 285
  • 追帖: 1
民調呢家嘢

林鄭支持率僅1.5%, 以700萬人推算 全香港只得十萬零五千人支持林鄭
亦證明香港人大多支持曾俊華當選 有大約690萬人支持曾俊華做特首 這就是民意

簡單一句你話誰贏誰就贏

引用:
原帖由 duh! 於 2017-3-21 05:58 AM 發表
【3.26特首決戰】【本報訊】民望或如浮雲,數字卻很真實。3.26特首選舉投票倒數不足一周...

http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/video/20170321/392pix/1490039433_e2ae.jpg

民望天(薯片) ...
毒果!

好易中,好易買餐餸

引用:
原帖由 malibig2015 於 2017-3-21 06:24 AM 發表
點解犯民同薯片有咁大仇口嘅?
我估蘋果係鬼

引用:
原帖由 TRruth 於 2017-3-21 06:25 AM 發表
好快有人話係收美金既民調 ...不可信
你有內幕消息?

想用300幾張票!
來代表1200張票!
毒果啊!
知唔個醜字點寫啊!

仲有5日, 壹傳媒同港獨狗加油

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 duh! 於 2017-3-21 05:58 AM 發表
【3.26特首決戰】【本報訊】民望或如浮雲,數字卻很真實。3.26特首選舉投票倒數不足一周...

http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/video/20170321/392pix/1490039433_e2ae.jpg

民望天(薯片) ...
希特拉翻生選德國總理都唔會有負91%民望。做馬做到咁離譜真係第一次見!

加數都未識嘅民投,不如早啲摺埋佢啦!

香港來來去去,都係得果班友玩嘢!得1%人出來,唔係100萬咩?真係咗出來!

引用:
原帖由 無聊的小市民 於 2017-3-21 07:29 AM 發表
想用300幾張票!
來代表1200張票!
毒果啊!
知唔個醜字點寫啊!
林鄭高票當選,泛民放棄道德高地,內部分裂更加嚴重,中央大勝!

算尻數啦,民乜鬼嘢調吖,係你喇林太,乜都唔L洗做訓住入特首辦啦,落乜鬼嘢區吖,兜口兜面屌高英雄煇都仲得啦

毒果班作者要快啦..........晚晚要極速開O.T,仲有四日時間就要收皮啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]