• 瀏覽: 27,675
  • 回覆: 329
  • 追帖: 3
痴線,如果選到薯片但中央唔任命,我等睇中央用咩藉口面對全世界

引用:
原帖由 殘廢左腳 於 2017-3-21 07:03 AM 發表
痴線,如果選到薯片但中央唔任命,我等睇中央用咩藉口面對全世界
收佢皮駛咩搵籍口
根本胡鬚曾同貪曾係同一伙人
的埋佢去坐監都仲得

傳媒威力真係唔好睇少
傳媒統一唔提兩位曾生既關係
香討班磚家就真係信呢個胡鬚仔會造福香港人

引用:
原帖由 kopandem 於 2017-3-21 06:00 AM 發表
選戰一開打,中央已經強調實質任命權,普通市民都知是衝住曾俊華而來,為何當初曾鈺成政治嗅覺咁水皮?
佢想參選但中央不支持
所以亂搞

引用:
原帖由 殘廢左腳 於 2017-3-21 07:03 AM 發表
中國國家內政不由得外國人說三道四

引用:
薯片!
仲有一個致命弱點!
令佢不能做特首!
請埋啲小學雞幫手!
使佢跌落去一個萬劫不復的位置!

引用:
原帖由 kopandem 於 2017-3-21 05:36 AM 發表
曾俊華今舖俾曾鈺成玩死了,先有後台李家三父子離棄,今再來軍師曾鈺成公開跳槽,公開宣布曾俊華政治死刑。
政治係要套戥
曾育成在建制派裡面
一直負責呢方面既操作

呢D咪叫中央欽點囉 呢D咪就係大陸的極權同專制囉
就算俾林鄭上左去又點 三低特首 香港爭嗌又係無日無知

引用:
原帖由 ka626168 於 2017-3-21 05:40 AM 發表
哈哈~香港影子政府黎總欽點薯片 ,一路好走。
interesting ...

中共中央全面接管香港事務,很快實施一國一制,講完。香港朋友自己想想。

引用:
痴線, 中央任命唔用咩藉口 ...

引用:
經中央考核,發現佢為官多年hea做無政績,中央認為佢不適合作前行政長官,退回重選。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-3-21 06:50 AM 發表
政治呢家野有時要玩下手段架麻∼鬍鬚雞扮下可憐回應一下曾主席之不任命論麻∼咪時你邊刺激到撐你既市民去做勢會呀??

市民有種鋤強扶弱既心態架∼難得曾主席指名導性話你....有位俾你搞做勢會啦∼加 ...
快啲326,咁你地尼啲黃絲就收皮。
真係對你地咁耐以來既廢論非常厭倦!

最L憎哩條7頭,以為自己做過幾年垃圾會主席成日出黎9up

長毛都未出聲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]