• 瀏覽: 27,692
  • 回覆: 329
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-3-21 04:04 PM 發表

家下都系佢揀∼不過佢吾出聲姐∼但求睇下邊個選委想升做政協副主席∼

我想五百萬人上街,要求亞爺自己揀,咁就一天光哂

如果亜爺宣報以後佢揀,真系有利民生經濟,一團和氣,起碼呢度都靜哂,乜王C男C冇哂

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2017-3-21 06:24 AM 發表
豬肉成好似中國代言人!
「豬肉成」﹑「流笑街」﹑「犯婦人」,個個都想扮阿爺條蟲。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-3-21 03:05 PM 發表

習阿爺話堅持香港不變形不走様呀∼而家系要有市民認受性既特首呀!!吾系中聯辦既認受性!!識分冇??
嘩∼成6萬幾人投票支持~就嚟夠成1%人口投咗票∼呢d就係黃絲口中嘅香港「主流」民意囉∼你講認受性?毒果認證定Facebook特首吖?

當亞爺同我地講明吾使捒,大家冇左期望,自不然安心做野,癹展經濟,仲邊有飯民同25仔出離揾食

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-3-21 04:23 PM 發表

傻的∼李阿爺2會之後∼再次講俾大家知堅持一國2制不變形不走樣∼

你都吾留心阿爺講野的∼罰你留堂補習!!
小,呢D不過虛榮感,乜乜一國兩制成功話比人知姐,市民吾系要ED,系想天下太平,欣欣向榮,咁搞法來去益D飯民,話自己愛國25仔,假髮人姐

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-3-21 06:06 AM 發表
阿爺吾任命啦∼各位市民快d去做勢會撐下鬍鬚雞∼人多阿爺就驚架啦∼

市民吾激得架∼系咪??

請大家星期五出席鬍鬚雞做勢會∼人多時侯∼大家謹記要禮讓∼

大少奶抽到時間精神好的話都 ...
醫生俾你出院咩?

成日扮發言人

港大精英入左黨就要聽黨指揮,黨叫幹啥就幹啥。到人生末段都被迫做違背良心嘅事。二兄弟都算慘,失自由。

當9up已成習慣

引用:
原帖由 Fairwoodtai 於 2017-3-21 04:37 PM 發表
港大精英入左黨就要聽黨指揮,黨叫幹啥就幹啥。到人生末段都被迫做違背良心嘅事。二兄弟都算慘,失自由。
原來人是可以任意妄為的。

我較喜歡中央委派人來做。冇人有得出聲聳。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]