• 瀏覽: 29,288
  • 回覆: 509
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2017-3-20 07:38 PM 發表
見到暴動坐三年
上訴分分鐘加刑
仲唔拿拿聲咩
其實太輕啦?

乜你唔知有罪犯自新條例咩,七犯就...

自己睇下
http://www.info.gov.hk/gia/general/201403/19/P201403190408.htm
引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-20 19:26 發表

坐監從來不可怕

最可怕是沒前途

抗擊顏色革命七雄, 二三千萬直接落袋, 出囚後又有中資港資大老闆要向中共效忠, 高薪聘請

你擔心一下那些案底黃絲, 一世拿綜緩, 失業, 又走不了, 活在仇恨之中
更好吧 ...

引用:
原帖由 ajaxpong 於 2017-3-20 08:11 PM 發表

香港的核心價值,你識條鐵咩!
你識條鐵嘅香港核心價值係乜呢?

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-20 08:12 PM 發表

如果唔係俾公賊黨一早遺棄,冇哂後台,賤超會唔上訴咁順攤 ? 做完監躉仲有資格做社工,做乞兒喇
社工註冊制度入邊係唔係包括有案底人士呢?

引用:
原帖由 本來是草民 於 2017-3-22 04:47 PM 發表

社工註冊制度入邊係唔係包括有案底人士呢?
賤超呢種仆街人渣臭監躉,做鬼都唔靈喇,仲俾佢社工 ?

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-22 04:54 PM 發表

賤超呢種仆街人渣臭監躉,做鬼都唔靈喇,仲俾佢社工 ?
社工註冊制度有機制喔!?

引用:
原帖由 本來是草民 於 2017-3-22 04:55 PM 發表

社工註冊制度有機制喔!?
晨早已有社工界人士出聲鬧七佢,公賊黨都唔支持佢功能界別出選佢先退黨冇後台有牌又點

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-22 05:10 PM 發表

晨早已有社工界人士出聲鬧七佢,公賊黨都唔支持佢功能界別出選佢先退黨冇後台有牌又點
呢啲人講就公義前公義後做就屙撚?

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-22 05:10 PM 發表

有牌嘅乜表示個註冊制度有問題囉!?

醒目喎!暴亂加襲警先35日,拿拿林清咗條數,又攞埋光環,點計都著數。

條友玩完啦...
當日退黨出來選,得票1,011排第四,
組別有五人出選,他系尾二....
第一名得票4,603
第二名得票3,858
第三名得票1,255
第五名得票557

咁就睇得出,根本不是太多人支持他....
隨時自己友都認同取消他個社工資格...

=========
引用:
原帖由 judylam651 於 22-3-2017 05:10 PM 發表

引用:
原帖由 CS601P 於 2017-3-22 05:30 PM 發表
條友玩完啦...
當日退黨出來選,得票1,011排第四,
組別有五人出選,他系尾二....
第一名得票4,603
第二名得票3,858
第三名得票1,255
第五名得票557

咁就睇得出,根本不是太多人支持他....
隨時自己友都認同取 ...
咪係,雖然社福界別都係犯民地盤,識分好醜的社工還是很多..

引用:
原帖由 judylam651 於 2017-3-22 05:38 PM 發表

咪係,雖然社福界別都係犯民地盤,識分好醜的社工還是很多..
大多沈默嘅聲音……俾呢班飯民代表鳥?

辛苦哂唔上訴~

引用:
原帖由 pimon 於 2017-3-22 05:42 PM 發表

大多沈默嘅聲音……俾呢班飯民代表鳥?
平時咪代表到夠囉,大是大非之前沈默大多數自會表態,賤超得嗰千零票咪証明..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]