• 瀏覽: 1,041
  • 回覆: 14
低能毒男樓主仲唔嗱嗱聲飛過去支持,機票廉航2仟有找橫點有落地簽證,隔日就可以出機票,仲有唔好用你口中赤共特區護照喎,要用BNO喎如果你有…5仟就可以兌到皮幾嘢台幣,好撚底玩

[ 本帖最後由 黃金肥牛 於 2017-3-20 02:41 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

同你講南韓個貼又同一內容⋯到底係咪有回貼就巿錢收?

玩鬼玩馬咩,莫講佢冇錢,普通話英文講唔掂,只識廣東話,畀佢去得到都人地餵佢食台灣地溝油福島米都唔知啦

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-20 02:06 PM 發表
入境的外國人滿到一個崩潰的誇張地步,而且專辦外國人入境的櫃台全開,裡面滿滿歐美日韓還有中國人,我們站在台灣國人入境櫃台區,我看到還有那麼多中國遊客,於是,我(假裝)問海關說,新聞不是報導說中國遊客都不 ...
繼續打飛機喇你

來台旅客人次逐年成長,但消費力卻下降許多。(圖╱記者陳世昌攝)

記者賴文萱╱台北報導

雖然陸客來台持續縮減,不過去年來台旅客仍比前年更早提破1000萬人次,但立委陳歐珀質疑,台灣旅客越來越多、消費卻越花越少,更拿出數據指出台灣觀光產值指標已「退到10年前的低點」,要求交通部觀光局應該重視這個嚴重問題。交通部長賀陳旦則說,會藉著陸客集中度減少的時間,提升台灣旅遊品質,近期有發現歐美客停留台灣時間增加、日本客也有回流,相信消費力應該也能有所提升。

仲有呀!啲台灣省妹妹仔易溝過港女好多㗎,快D過去啦!
引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2017-3-20 02:39 PM 發表
低能毒男樓主仲唔嗱嗱聲飛過去支持,機票廉航2仟有找橫點有落地簽證,隔日就可以出機票,仲有唔好用你口中赤共特區護照喎,要用BNO喎如果你有…5仟就可以兌到皮幾嘢台幣,好撚底玩:smil ...

有趣

樓主係咪見中共持有美債跌破3萬億美金,所以話中共"國窮"呢????
3萬億美金可建做川普剛巡視的航母150艘或f22隱形戰機15000架或................
如果中國買到1成,15艘航母,1500架F22,尾角都腳仔軟

引用:
原帖由 b9 於 2017-3-20 07:26 PM 發表
樓主係咪見中共持有美債跌破3萬億美金,所以話中共"國窮"呢????
3萬億美金可建做川普剛巡視的航母150艘或f22隱形戰機15000架或................
如果中國買到1成,15艘航母,1500架F22,尾 ...
3萬億是外匯儲備,不是美債。

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-20 02:06 PM 發表
入境的外國人滿到一個崩潰的誇張地步,而且專辦外國人入境的櫃台全開,裡面滿滿歐美日韓還有中國人,我們站在台灣國人入境櫃台區,我看到還有那麼多中國遊客,於是,我(假裝)問海關說,新聞不是報導說中國遊客都不 ...
笑話來的嗎?

引用:
恭喜!

引用:
由此可見台灣同南韓的差別

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-20 03:03 PM 發表
中共國窮民弱, 對台灣經濟毫無影響力

帶你女神過去玩吓

兩張圖講明一切:

附件

20160211_14552111381252.jpg(110.43 KB)

20160211_14552111381379.jpg(89.96 KB)

主題標籤 #海關
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]