• 瀏覽: 19,482
  • 回覆: 274
引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-3-20 11:47 AM 發表
香港人唔係無試過和平理性非暴力去解決問題,去討論,但結果呢?831照樣不撤回,真正導致佔中及其後年輕人以武制暴的正是林鄭政改三人組!
點解你地班假黃絲咁鍾意用"因為條女唔受溝,所以強姦佢"哩d咁既歪理?

我暈~

引用:
原帖由 for158 於 2017-3-20 02:15 PM 發表

你條福街找數先,捐咗$400萬俾糧油耳完未?成日係度吹,幾時武裝起義?
佢早就割蓆扮路過啦!

附件

11-30-2016 4-52-09 PM.png(43.55 KB)

11-30-2016 4-52-09 PM.png

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-3-20 11:47 AM 發表
香港人唔係無試過和平理性非暴力去解決問題,去討論,但結果呢?831照樣不撤回,真正導致佔中及其後年輕人以武制暴的正是林鄭政改三人組!
激進派當時質疑傳統泛民手法,
認為老鬼只係內弱、無能、得把口,
啲天真傻仔依家先知瀨嘢!
勸你都係唔好再推佢哋去死嘞~

重點係叫人沖自己鬆。
邊個鬆?

之前講到天花龍鳳,點威點威,最終都係明哲保身。

引用:
原帖由 陳九 於 2017-3-20 12:50 PM 發表
之前判得太輕,告得太少,比班友以為下下咁好彩唔使受把
多撚謝班法官縱容暴徒法律第二,以為有政治包裝下違法都唔需要負刑責,愈玩愈大. 而家上得山多終遇虎,唔係次次都遇正張天雁! 現可只開心送班暴徒一句:抵撚死,上路啦!

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-3-20 11:59 AM 發表
重點:建立財政來源
用政府資源反政府有冇咁so呢?

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-3-20 12:46 PM 發表

香港人連一人一票選特首的機會都無,請問何來有民主?
香港人連一人一票選特首的機會都比班犯氓仆街剝奪,直係🔥

一話要踎監,成班7頭你推我讓變龜縮,正杏家橙!

宿下宿下
仲話本土

馬後炮最叻,領袖wo

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-3-20 12:09 PM 發表

我點教壞下一代?
下一代要深深明白香港現正處於水火深熱,無民主無普選,年輕人缺乏向上機會,買唔起樓,無地方扑野,只有透過抗爭香港才有出路,才有希望!
你唔去玩政治遊戲嘥晒?

佢已經投共,快d郁柒佢

引用:
但係薯片話 831 係法律喎, 民主派又全 all-in 佢, 支持者情何以堪呢?

黃絲五毛成日話生於亂世,咁治亂世咪用重典lor!(其實九姑娘都輕手咗啦)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]