• 瀏覽: 24,049
  • 回覆: 394
  • 追帖: 2
爆佢大鑊

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-20 10:20 AM 發表

昨晚的論壇, 曾俊華不放過任何機會攻擊林鄭月娥之外,當有市民問曾俊華,有長者、殘疾人士團體曾多次邀約見面,曾俊華承諾作出安排,但最後石沉大海。
曾俊華講就天下無敵

引用:
原帖由 ak147147 於 2017-3-20 10:18 AM 發表

淋病咪一樣有做型像工程,不過佢班人唔L掂越做越克人憎姐就話人抹黑佢,講抹黑尼度每日有幾十過新post抹黑薯片又如何
時間在倒數,
你有無搵定後路呀

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-20 09:26 AM 發表

呢條垃圾廢hea曾過去九年財政休養生息做過啲咩
在出任財政司司長期間 ,  極少處理敏感議題的曾俊華
2011年7月至12月、他公佈被稱為「史上最廢」的財政預算案 ...
佢都話咗佢做嘢作風係work smart!
work smart你地識條柒咩! work smart就係將所有敏感議題例如橫州呀丁權呀揾地呀等等睇都唔好睇,會一定要揾辦法唔去開,但facebook就唔好唔上!

引用:
原帖由 山不厭高 於 2017-3-20 10:03 AM 發表

薯片好大可能係美國支針
(泥支英)吹雞「All in」曾俊華

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-20 09:30 AM 發表

鬍鬚狗在任罕見落區
  競選忽然落區 扮「親民」
全部都是一樣!

引用:
原帖由 山不厭高 於 2017-3-20 09:18 AM 發表
鬍鬚不受中央信任已經表露無疑
呢招最毒
俾梁振英吹到中央唔信任,睇唔通既人就奶野。
習總同你講唔信曾俊華?

如果一人一票,犯民毒媒D政治抹黑人身攻擊假民調就有用,依家中央話事,犯民反831抵L死

岳不群之流,人格自閹!

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-20 09:08 AM 發表
曾俊華 口窒窒 面黑黑  遮醜不熟政務
踢爆鬍鬚曾9大選舉偽術

但認真辨析曾俊華參選以來的表現,以及對比他以往的言行,發現他只不過是 ...
世事都給你看透了。

又名岳不群,雙面偽君子

十年財政師唔落區,參選先凸然落區。今日出賣建制,他日出賣泛民。

文X報, 大家知咩事啦!

引用:
原帖由 bobo38 於 20/3/2017 09:17 發表

曾俊華昨日的回應,邏輯謬誤 ,  曾俊華現今的說辭中,口口聲聲強調的法治核心價值,攻擊梁振英和特區政府施政不濟。曾俊華本身係政府官員, 為參選特首, 可以反轉豬肚,  攻擊政府 ,  自己扮抽身咩都唔關佢事.....:s ...
小家得好勁,好失禮!

明知撕裂來自泛民(自己都有身受其害),仲要繼續抹黑前老細(同「公司」),埋泛民堆,反轉豬肚就係屎,做晒蘋果嘅傳聲筒。

中央點敢搵呢啲人做特首?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]