• 瀏覽: 24,046
  • 回覆: 394
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 ka626168 於 2017-3-21 05:39 AM 發表
Hea 曾 淪為 「偽民主派」的扯線公仔
全港市民皆知!
「偽民主派」還要裝扮到「再三考慮」才決定,又真喺幾好笑! 好肉酸!
憑什麼証明人地偽民主派。

引用:
原帖由 nichemarket 於 2017-3-21 08:14 AM 發表

反轉豬土隊舊上司😬
而家大家都係競爭對手就唔好再擺咩前上司舊上司係口啦。競爭就應該出盡全力既。

鬍鬚不受中央信任已經表露無疑

引用:
原帖由 wasana 於 2017-3-21 01:31 PM 發表
正確到不得了。
交足大半世稅,當然支持政府應使得使。
香港變成怎樣,我相信點到唔到黃絲話事囉!
黃絲遊行,我就參加反對遊行。
總之學足反對派,
咩都同黃絲唱反調。
到時睇睇邊多人支持囉。

當然啦。絲帶係死物係唔識話事。人你交足大半世稅所以你個大世半世已經回饋左俾你。
你跟絲帶作對咁就真係出奇,同死物作對。
睇邊邊人多?你對絲帶作對點會同人有關呢?你睇邊邊絲帶多啫。
我相信未來係年輕人既應該係以年輕人為依歸而唔係一d過大半世既人為依歸。因為佢地時日多唔過年青人,多數自私只顧自己。

引用:
原帖由 killua991219 於 2017-3-20 11:19 PM 發表

講事實算人身攻擊?講佢故宮d野,AO怕左佢,呢d係人生攻擊咩?而家唔係話個樣,人生攻擊佢d乜呀?
你理解能力有障礙?

引用:
原帖由 x747x 於 2017-3-20 12:40 PM 發表

有得揀,我會支持 689 囉。

林鄭都好,但無 689 咁有謀略(亦可以話奸)。佢做到嘢,但容易被泛民抹黑後唔識解畫甚至反攻。

葉劉本來仲好啲,但同林鄭一樣,較為情緒化,講嘢較直,喜形於色, ...

梁英最好

有決心, 仇泛民, 不理所謂民意及惡性攻擊
敢與異見份子決一死戰

林鄭會遇事縮後的人

看故宮事件, 有事的時間, 就說大陸迫她做的

引用:
原帖由 山不厭高 於 2017-3-22 08:09 AM 發表

你理解能力有障礙?
你有障礙咩?

引用:
原帖由 eagle-love 於 2017-3-21 01:35 PM 發表
鬍鬚不受中央信任已經表露無疑

鬍鬚曾財政預算案,充分凸顯其Hea等收工嘅敷衍塞責心態。
。論廢嘅程度,堪稱「史上最」,唔頒個獎畀佢都唔得!

附件

21.jpg(27.3 KB)

引用:
原帖由 花月留痕 於 2017-3-21 07:56 AM 發表
狗樓主係撕裂3.0
那個人在主動製造撕裂?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]