• 瀏覽: 24,050
  • 回覆: 394
  • 追帖: 2
假的可以說到真, 真的可以說到假, 公關公司的妙計。

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-20 09:26 AM 發表

呢條垃圾廢hea曾過去九年財政休養生息做過啲咩
hea曾政府會議唔參加,佢做主席開土地方案會議1次都無
有事就唔關佢事

引用:
原帖由 藍泡泡3 於 2017-3-20 09:29 AM 發表

點死撐都無用,林鄭做9硬,
低能廢青,垂死掙扎
痴線~同你政見唔同就係廢青。。。
see~林鄭既支持者就係咁既質素~

引用:
原帖由 藍泡泡3 於 2017-3-20 09:34 AM 發表

你話不受歡迎就不受歡迎?
當香討死?

社會撕裂,全部係黃絲自己做成,
入冊坐返3碌,全部變晒愛國,就唔會再撕裂
黃絲、毒果:無撕裂無狗餅

引用:
原帖由 山不厭高 於 2017-3-20 09:33 AM 發表

有事就唔關佢事
hea曾將責任撇得一乾二淨,,佢還是一個有擔當的領袖?

嗰九樣嘢佢個主要對手都有玩。

引用:
原帖由 bobo38 於 2017-3-20 09:38 AM 發表

hea曾將責任撇得一乾二淨,,佢還是一個有擔當的領袖?
hea曾成個姑爺仔。返政府工就飲飲咖啡、紅酒又1日

三個特首候選人,以曾俊華及胡國興兩個,為官,為人,都是老實人。但梁振英2.0,行蠱惑,樣樣繞過程序,損失一定是香港納稅人。

引用:
原帖由 山不厭高 於 2017-3-20 09:33 AM 發表

有事就唔關佢事
hea曾極少參與會議,缺乏膽識和堅持,卸得就卸。

最無能係做財政司夠膽死問搞潛建問題!波波係你hea友下屬又唔理,走去問政務司,擺明話港豬無常識乜Q都唔知

引用:
原帖由 山不厭高 於 2017-3-20 09:44 AM 發表

hea曾成個姑爺仔。返政府工就飲飲咖啡、紅酒又1日
反對派好喜歡 因為夠廢

引用:
原帖由 Aurora1 於 2017-3-20 09:45 AM 發表
最無能係做財政司夠膽死問搞潛建問題!波波係你hea友下屬又唔理,走去問政務司,擺明話港豬無常識乜Q都唔知
他缺乏承擔與膽識,難當大任。

整個香港體制根本是戰前舊上海模式演變
現在更加無王管

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]