• 瀏覽: 24,047
  • 回覆: 394
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 LLLAMLLL 於 2017-3-20 11:26 AM 發表

因為hea曾認為
反對派=全香港
facebook=全世界
用嗰班黃絲成日提倡廣東話正音正字嘅口吻,[迆]曾就係日日迆住噉做,最緊要得過且過,一個人有時間就去[士打德]嘆吓美國咖啡上吓網,噉就偷得浮生半日閒啦!

貪曾2.0,正垃圾

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2017-3-20 11:26 AM 發表

淋病.......到底係藍絲撐,定阿爺撐,相信香港人應該知道。
鬍鬚曾起碼重普羅大眾撐,
[迆曾]畀人凶兩嘢就派錢,之後就一定[守財奴]。

引用:
原帖由 LLLAMLLL 於 2017-3-20 11:26 AM 發表

因為hea曾認為
反對派=全香港
facebook=全世界
得到反對派支持就鬆毛鬆翼
以為得到全香港支持
生活喺facebook呃like 得到反對派祝福 就以為自己能夠團結社會 吹就好勁 。。以前九年嘅工作能力有你睇。。。 hea住做。。 冇承擔冇能力

引用:
原帖由 DANNY88881 於 2017-3-20 11:30 AM 發表
貪曾2.0,正垃圾
佢未貪,等佢做咗曾特首先啦!根本無機會。

膠post

引用:
原帖由 201838 於 2017-3-20 11:32 AM 發表

得到反對派支持就鬆毛鬆翼
以為得到全香港支持
生活喺facebook呃like 得到反對派祝福 就以為自己能夠團結社會 吹就好勁 。。以前九年嘅工作能力有你睇。。。 hea住做。。 冇承擔冇能力
迆曾迆住做係人都知㗎啦!

引用:
原帖由 lcyin1974 於 2017-3-20 11:32 AM 發表

佢未貪,等佢做咗曾特首先啦!根本無機會。
希望選委眼睛係雪亮的唔會選一個庸才出嚟遺害社會

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-3-20 09:27 AM 發表
左報妓者真係慣撚左老作當事實

1變臉術:財爺任內拒減稅 參選減稅當招牌
(薯片講過世界唔同左, 歐美過去今年都話要減稅, 佢都係跟全世界去減)

2騎牆術:對反對派講一套  對中央講另一套
(支持 ...
薯片應該搵埋你入去做智郎

引用:
原帖由 201838 於 2017-3-20 11:33 AM 發表

希望選委眼睛係雪亮的唔會選一個庸才出嚟遺害社會
不過,有啲選委表面又係迆曾嗰隻,隱藏自己係黃絲,其實等反撲機會!好似田北俊之流!

選舉前對蕃薯印象唔差,雖然冇乜政績,但至少令人感覺君子一名!但經過今次選舉,蕃薯原形畢露,除左無能之外,大大小小各種場合的言行舉止都表現出一個不折不扣無風度無氣量真小人,真心睇佢唔起!

引用:
原帖由 x747x 於 2017-3-20 10:49 AM 發表

一早預咗黃絲們再次被洗腦,之前跟毒果一齊鬧佢中產論,又話預算案做得差,而家就忽然當佢神一樣,傳媒力量大家真係唔好睇小!

希拉里嘅選情同曾俊華好似,都係被傳媒捧到上天,不過黃絲們已無Ø ...
老實講,我本來係一個黃絲,屌撚到D五毛死,係黃絲係因為真係憎黑警,討厭689,我信事實,真理,今次我幫林鄭,薯片真係好唔得,蘋果日報同網報講既野愈來愈離譜,其實跟本冇位入林鄭,唯有要作大,醜化來報導新聞,頭先睇到話佢大字標題七宗罪,睇完我搵唔到有咩罪,技窮就咩招都要出。

引用:
原帖由 lcyin1974 於 2017-3-20 11:35 AM 發表

不過,有啲選委表面又係迆曾嗰隻,隱藏自己係黃絲,其實等反撲機會!好似田北俊之流!
根本政治就好黑暗 過去十幾年 有好多蟲症人士得唔到中央祝福
而反轉豬肚大把人啦

我估葉留 今次入選唔到 心底裏都有啲唔開心。

比你做好唔好,乜q野都話有問題,你老母!呢個世界上有邊個係完美?只係搵個正正常常既人做遮,又有問題?唔好歪理當道理啦

引用:
原帖由 辣椒紅 於 2017-3-20 11:39 AM 發表
選舉前對蕃薯印象唔差,雖然冇乜政績,但至少令人感覺君子一名!但經過今次選舉,蕃薯原形畢露,除左無能之外,大大小小各種場合的言行舉止都表現出一個不折不扣無風度無氣量真小人,真心睇佢唔起!
態度180度轉變。
小氣冇風度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]