• 瀏覽: 1,191
  • 回覆: 8
亞爺其實都想睇下林鄭有咩不可告人或者林鄭隱瞞無講畀亞爺聽的黑材料。
經過毒果。黃絲。口窒窒努力咁挖。
原來林鄭嘅老公仔仔有居英權。
老公懷疑有小三。林鄭唔識自己買厠紙。唔識拍八達通。
自信自大。工作狂。對下屬嚴謹。
口沒遮攔。隨口噏。詞鋒犀利。高傲。離地。

仲有無?

睇來我地香港會有一個自信自大。工作能力強嘅特首。

多謝毒果。黃絲。犯民幫忙。還有一星期。畀心機搵黑材料。

我地都想睇戲。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-3-19 05:51 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-19 03:49 PM 發表
亞爺其實都想睇下林鄭有咩不可告人或者林鄭隱瞞無講畀亞爺聽的黑材料。
自信自大 ...
成班8婆咁!

仲有林鄭有近視、口材唔夠好、做人唔圓滑⋯總之雖無過錯但臉目可憎

笑得大聲。辯論太過鬆容。
質人又唔使本。
成日隨口噏。又話咩宗教顧問。又分級利得稅畀奸商拆細公司利潤攞稅務著數。

又話市民唔like會辭職。
有時講大咗。成個港女咁行為。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-3-19 06:47 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

毒果仲有一個星期畀佢抹黑林鄭。
仲有一個星期畀佢做假民意。
好好珍惜啦。

毒果轉貼員要加班做野。

薯片昔日為建制中人,與泛民針鋒相對,今日打倒昨日的我,行為極似叛徒,二五仔。如此無品之人,只有無恥之徒才會支持。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-19 03:49 PM 發表
自信自大 ...
林鄭好野
毒果出全力只可以話林鄭唔知邊度買廁紙

引用:
原帖由 smart889 於 2017-3-19 10:23 PM 發表
薯片昔日為建制中人,與泛民針鋒相對,今日打倒昨日的我,行為極似叛徒,二五仔。如此無品之人,只有無恥之徒才會支持。
呢啲咪叫做物以類聚囉。

引用:
自信自大 ...
挖唔到黑材料就唯有不停唱衰抹黑,睇下呢個月各大少媒體及討論區打手攻擊林鄭嘅理由有幾咁離地就知,仲衰過屋邨啲C9!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]