• 瀏覽: 2,206
  • 回覆: 19
理直氣壯, 義正詞嚴, 值得一看再看!

https://www.youtube.com/watch?v=ftslDGl5_vs&t=7s

黃郁民呢條仆街叫佢3個仔返來香港去旺角掟磚頭先啦.
當晚係拮魚蛋拮到扯晒火去掟磚頭, 暴動前並無義正辭嚴的集會,
黃郁民呢條仆街封3條糞青係坐政治監的義士, 佢係在3條監躉的傷口上洒鹽.   

好有霸氣

係103名被黃毓民指係禽獸受傷咗既警員起訴暴徒!

引用:
原帖由 劉一龍 於 2017-3-18 08:29 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=ftslDGl5_vs&t=7s
唔識佢,真係比佢 感動,識得佢,就知佢好L好戲。

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-18 08:51 PM 發表
全個社運界都知黃郁民係共狗,叫佢死番入烏龜殼咪撚出嚟扮反共
啱啦…

就係要咁樣啦!

我最鍾意就係睇到泛民狗同黃狗互咬,狗咬狗,一咀毛……*^O^*……哈哈……

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-18 08:51 PM 發表
可能樓主唔知呢,條女係熱狗嘅,呢D人渣累死條女。

殺身成仁
求仁而得仁,又何怨

黃狗確實係人渣禽獸, 才被智障封為精神領袖

毓民義? 嘛都係鬼社會! 學人義正詞嚴?

引用:
原帖由 劉一龍 於 2017-3-18 08:29 PM 發表

哈哈 ... 戲子佬做戲

咁耐唔出貼, 終於出啦
冇糧出要做野 ??

引用:
又露底啦
咁你係青狗, 社民狗 定 燒山 d 狗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]