• 瀏覽: 2,013
  • 回覆: 29
因為大陸的法律不可靠

樓主,溫馨提示,每天150個名額,已經無爆滿好耐

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2017-3-17 02:39 PM 發表
此人比漢奸走狗仲無賴
家庭團聚都唔明白?

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2017-3-17 02:39 PM 發表
此人比漢奸走狗仲無賴
唔好意思,香港屬於中國的,點解你呢新移民二代,或者三代,真係代表本土,你有冇問你阿爸或者阿爺點解做漢姦,某程度上佢地真係漢姦,你咁樣話你D祖先嘅。

因此好多樓主咁既死垃圾返去中國屌西囉

公道啲講,落嚟香港分兩批:一種是嚟咗喺度講佢哋鄉下幾窮、幾慘,這種都無可厚非;另一種猛話大6幾先進、環境幾好、彈香港這樣那樣,這種才乞人憎。

香港是大陸的一部份

落嚟搶曬香港的剩餘價值。

大陸咁差.....咁多臭串高尚港人唔知自己柒走上去享受扮大爺?

1.家庭團聚.
2.因爲自己缺乏競爭能力導致在當地生活不理想,希望轉換生活環境。
3.大陸人口太多,向全世界移民,減少人口壓力。

引用:
此人比漢奸走狗仲無賴
有冇新D嘅論調?好悶喎!

引用:
原帖由 吳尊函 於 2017-3-17 06:08 PM 發表

唔好意思,香港屬於中國的,點解你呢新移民二代,或者三代,真係代表本土,你有冇問你阿爸或者阿爺點解做漢姦,某程度上佢地真係漢姦,你咁樣話你D祖先嘅。
上幾代的是難民,是逃避戰禍而離開家園,今天的移民,是真正的漢奸!爹親娘親,不及香港福利親。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-3-18 02:28 PM 發表

上幾代的是難民,是逃避戰禍而離開家園,今天的移民,是真正的漢奸!爹親娘親,不及香港福利親。
其實呢個係偽名提,冇乜好討論,你同樓主話人地係漢姦,即係我話你們係漢姦,你們認唔認,好似王衛,七歲落來香港,唔係因打仗,咁佢即係漢姦,但人地係香港首富,識唔識呀!好多人老豆老母都唔係因打仗,都係偷渡來香港,生咗D反骨仔,呢D係唔係漢姦,1997前已經有 單程證,之前來港過D係唔係漢姦, 羅錦聰 湖北琦 四眼滿 算唔算漢姦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]