• 瀏覽: 3,165
  • 回覆: 45
第一句就屈人五毛, 畜牲,共產黨隻狗

第二句就爆粗

第三句問, 點解唔團結?

我見過很多真心修補關係的人, 想再次團結, 但肯定不是這種態度

[ 本帖最後由 lun12lun12 於 2017-3-16 07:31 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

再重覆, 李嘉誠有資格說團結, 工商有資格說和諧團結, 自由黨, 王維基, 田北俊都有資格
和諧派曾鈺成也很合適

因為零八, 一二年, 他們是行此條叫和諧的路

但一定不是第一口發脾氣爆粗, 再一句屈人共產黨狗
然後叫人和諧團結, 實質支持勇武抗爭的黃絲帶, 泛民, 肥佬黎

林鄭背後
都有一大班支持者
佢攻擊林鄭
甚至人身攻擊
又點團結香港呢 ?

五毛可以讓腦殘的人自我感覺良好, 即使不真正存在世上, 也不會被腦殘的人唾棄

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-16 08:41 AM 發表
第一句就屈人五毛, 畜牲,共產黨隻狗

第二句就爆粗

我見過很多真心修補關係的人, 想再次團結, 但肯定不是這種態度
果班係打手嚟,講咩溝通呀?

肥佬泥連“自己友”長毛,胡官都話係共產黨隻狗,湯渣驊亦被屈投共,根本就係唯我獨尊既皇帝諗法

毒果老作故仔中,一唔滿意就犬決炮決異己既肥仔金,正正係肥佬泥心中慾望既投射

團結?肥佬泥心目中團結就係異見人士死晒/趕晒返大陸

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-16 06:41 AM 發表

佢哋白痴嘅,好哋哋點解要團結啫?

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-16 10:39 AM 發表

香討確實有太多五毛。
毛你老美,本人連共產黨嘅一分錢都冇賺過,一樣畀你班反共撚話系五毛。

以前我系網上從不粗口,自從被封五毛,支那之後,粗口已經變到出口成章。

引用:
原帖由 食指 於 2017-3-16 10:17 PM 發表

毛你老美,本人連共產黨嘅一分錢都冇賺過,一樣畀你班反共撚話系五毛。

以前我系網上從不粗口,自從被封五毛,支那之後,粗口已經變到出口成章。
個個收錢你唔收,自然係人都懷疑你收錢喇。唔好咁介懷喇。

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-16 10:46 PM 發表

共你老美。支持共產黨既就係五毛。
反共撚就系西狗

引用:
原帖由 paploo 於 2017-3-16 10:24 PM 發表

個個收錢你唔收,自然係人都懷疑你收錢喇。唔好咁介懷喇。
挑,你有冇證據話其他網友收錢啊?

黃絲反共撚收NED錢就證據確鑿。

收外國人錢錢更賤...

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-16 10:46 PM 發表

共你老美。支持共產黨既就係五毛。
咁成個世界大部分華人都係五毛...
淨低少數反共撚都系西狗...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]