• 瀏覽: 14,081
  • 回覆: 162
淨係用民主都戰無不勝啦!

淨係用民主都戰無不勝啦!

你講到臺灣省尐導彈噉犀利我仲估係氫彈﹐臺灣省有邊枚導彈噉犀利可以打到去北京同上海呀?如果射到北京咁遠呢枚導彈就要空中加油噃!
引用:
原帖由 香江強國人 於 2017-3-15 09:25 PM 發表
唔使炸大壩,北京,上海,香港各射一粒導彈。大陸經濟已經大倒退,全國大走資,人踩人。

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-17 08:07 PM 發表
台灣科技比大陸先進
台灣科技比大陸先進

用鍵盤打

靠鳩嗡囉
飛彈閒閒地打到三峽
反攻復國莊敬自強
中共好驚架

簡單一句,中國國防經濟不斷增加。而台灣經濟下滑,中國開始經濟斷絕台灣。。第一步。遊客同服貿。。已經令台灣叫苦連天。好多中南部店舖結業。工作失業率上升。好難想像經濟斷開哂既話。。台灣仲有幾多錢去國防尼。。。

大陸亦唔敢開拖,只是門口狗!

引用:
原帖由 paoon 於 2017-3-16 11:50 AM 發表

元當然係外族,清都係外族,係歷史事實,係個D比匪黨洗腦的無知人士,先會不認歷史事實,認賊作父。
宜家國民黨勾結外族
算係乜野

引用:
原帖由 台灣的老闆 於 2017-3-16 12:44 PM 發表

是今年,且今日國民黨已遭14萬萬中國人及各階級政黨嫌棄。
是今年,且今日民進黨已遭14萬萬中國人及各階級政黨不恥。
是今年,且今日台灣民政府已讓14萬萬中國 ...

引用:
原帖由 paoon 於 2017-3-16 01:35 PM 發表

匪者,搶奪、盜取他人財物土地者,唔識查下字典,連咁簡單中文都唔識,一係冇文化,一係你根本唔係中國人。
有邊個政權唔係搶奪返嚟
唔識睇下歷史啦

引用:
原帖由 paoon 於 2017-3-16 01:35 PM 發表

匪者,搶奪、盜取他人財物土地者,唔識查下字典,連咁簡單中文都唔識,一係冇文化,一係你根本唔係中國人。
字典有冇
成者為王
敗者為寇

引用:
原帖由 paoon 於 2017-3-16 01:41 PM 發表

國民黨已還政於民,先前的罪孽可予寬恕。

共匪如須寬恕,必須要以同樣行動懺悔。
還政於民

賣國

引用:
原帖由 香江強國人 於 2017-3-16 08:24 PM 發表

整天幻想台灣投降。1949年到今天2017年,仲未瞓醒。
係啦
又話反攻
講左幾十年
連話事權都保唔到
宜家2017啦
係唔係要等到7102呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]