• 瀏覽: 4,411
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
唔嗌下交

怎過日晨

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-15 07:03 PM 發表

我就是thank777

謝謝
我知呀。你好鬼正

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-15 06:58 PM 發表
斬吓眼我都快5年啦!

都係Arrow從文學區帶我入嚟吹吓水。
有時見到班王子真係好無厘頭,根本唔喺討論,
當煉下修養囉

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-15 07:03 PM 發表

我就是thank777

謝謝
睇風格一早就知

引用:
原帖由 荔枝角道 於 2017-3-15 07:15 PM 發表

當煉下修養囉
係呀!當正自己係青山醫院醫生,唔好刺激佢地,醫得一個得一個,所以我從來冇嬲冇發火

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2017-3-15 07:01 PM 發表

咩樹
哦!升佐級喎!呢輪喺邊處發財?典解5去聞鶴區?

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-15 08:02 PM 發表

哦!升佐級喎!呢輪喺邊處發財?典解5去聞鶴區?
間中去睇過..冇接龍冇吹水...環境好清淨...
果個太多分..唔想用

十年前評美國

大約如下:

猷太人經歷兩千年的流竄,極度苦難培養出極度的智慧,據說現代的十個哲學家中,有九個是猷太人,其餘一個也是(父系猷太不算猷太)。兩次世界大戰把他們迫到美國,雖然受到歧視,但自由開放的土地,讓他們把握機會。在各個領域上逐漸出人頭地,壟斷了美國的上層架構。但他們很低調,鋒頭讓歐裔人士去出,猷太人只作幕后操控:參眾兩院與民主共和兩黨,都是猷太人說了算。

因此稱之為“另類一黨專政”……

這次特朗普參選的出位言行,心想“一黨專政休矣”!原來特朗普也跳不出猷太人的五指山。

引用:

我就是thank777

謝謝
一早知啦
時政版CD-ROM 一件,2004年註冊至今只得一個account.
佔中後對香討總有份無奈感!

十年前的中國

胡錦濤年代,還是韜光養晦。經濟增長每年雙位數字。覺得中國模式很好,只是文化有待改進。沒有提科技,尤其是軍事科技,因為覺得中國相差太遠了。

今天看來;哈哈哈哈!

十年前評日本

相信中日擝貓尾,扮敵對,待日本軍力相當,便和美國擘面。

今日近矣!

morning all

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-14 04:26 PM 發表
2007年春,朋友送來一本書(從自力到祂力)陳耀南。既是朋友所送,即時拜讀。讀到26頁,實在無法忍受:寫了篇文章(一神教),內容指一神教太霸道;作ߒ ...

舊朋友聚會,那就進來支持一下吧!

引用:
原帖由 edith 於 2017-3-15 23:10 發表

一早知啦
時政版CD-ROM 一件,2004年註冊至今只得一個account.
佔中後對香討總有份無奈感!
小弟早你兩個月註冊

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-15 19:56 發表

睇風格一早就知
我此等親中親共長期支持者…

睇著民建聯成為大贏家…

功在黨國…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]