• 瀏覽: 4,417
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
支持!

引用:
原帖由 食指 於 2017-3-15 08:10 發表

還記得當年你account被banned, 去u仔求網友系香討向版主求情否?
不是網友,是某政客欲借我過橋,我亦借他過橋;向網主施壓……

引用:
原帖由 mars1 於 2017-3-15 08:47 發表

周星馳電影對這一批又批的人,
有不少影響。
應該系周星馳學嘢,所以無厘頭長做長有。不過周有腦,所以“無”得來有料。好睇好多。

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-14 23:42 發表

多左太多五毛狗為共產黨做宣傳。
多謝你不斷提供示範,雖然無厘頭,好過冇。

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-15 08:49 發表

以前的殘劍, rawl, amuro, a 片有碼, 野比大雄, 天地父母

起碼有理有據, 而且有點幽默感

現在的多為極端教徒
與他們討論有沒神只是互噴墨水
劣幣驅良幣也!

小弟只算係時政板既cdrom.......

但觀看呢板既有質素網友留言實在令小弟獲益良多......
樓主箭兄係其中一位,仲有如777兄,王者兄,邊際流星師兄,仲有板主等等.....都能令人有不少得著.....

當然亦有一些不知道現實中是否精神有問題既人,會樂於不停洗板,如hk賓,dmxxxx之流....

小弟也真心樂於進入此板,今後也希望能繼續爬文學習.....

睇下自己個acc, 原來都8年, 雖然少與樓主交流, 但亦有種識左好耐既感覺

引用:
原帖由 chan0318 於 2017-3-15 03:15 PM 發表
小弟只算係時政板既cdrom.......

但觀看呢板既有質素網友留言實在令小弟獲益良多......
樓主箭兄係其中一位,仲有如777兄,王者兄,邊際流星師兄,仲有板主等等.....都能令人有不少得著.....

當然亦有一些不知道現 ...
777兄已轉身。繼續其風格
箭兄慢慢淡出
邊際兄成日post長文分享。獲益良多
王者一出黎就好有point咁串死晒d人。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-14 11:38 PM 發表
多謝各位支持!

這十年間網友一批換一批。只是近今少了議事,多了無厘頭。
因為多了很多打手

引用:
原帖由 白沙灣 於 2017-3-15 10:20 AM 發表

冰個話架
都唔見普通人嘛!

斬吓眼我都快5年啦!

都係Arrow從文學區帶我入嚟吹吓水。
有時見到班王子真係好無厘頭,根本唔喺討論,

我亦加入香討超過十年,起初主要去宗教版,零八之後才逐漸轉去時政版

神兄大作多有拜讀,敬佩神兄才思敏捷,希望神兄繼續係香討發熱發光!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-15 06:42 PM 發表

都唔見普通人嘛!
咩樹

引用:
原帖由 Woo~ 於 2017-3-15 03:57 PM 發表

777兄已轉身。繼續其風格
箭兄慢慢淡出
邊際兄成日post長文分享。獲益良多
王者一出黎就好有point咁串死晒d人。
我就是thank777

謝謝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]