• 瀏覽: 2,804
  • 回覆: 39
香港有好大部分有能力。有出色嘅年輕人。不怕困難。不怕挫折。默默耕耘。就如曹星如。成為香港一代拳王。

反觀有d人。思想愚蠢。觀察力差。對時事理解力不足。一咪人講佢講。人反佢反。日日上網洗版。

點解唔好好地做好自己本分。做返個正常人。好過做被人洗腦的行屍走肉。

不過咁。社會上梗有人墊底。

向曹拳王致敬。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-3-13 08:20 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

新民黨藍絲的 星之子, 陳易希, 都厲害... ...

不是那些靠傳媒關係上位的黃絲帶..

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-3-13 08:18 PM 發表
新民黨藍絲的 星之子, 陳易希, 都厲害... ...

不是那些靠傳媒關係上位的黃絲帶..
佢班人以垃圾人辦黃之鋒做目標。一味死反爛反博出位。

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-13 08:20 PM 發表
五毛日日上網,為共產黨為奴為婢,點計甘冇出息
當你講我。咁你講下你住層樓有幾尺,
睇下我廢定你廢。

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-13 08:23 PM 發表

哈哈,反正一定好過五毛
講啦。住公屋。或者住老竇老母屋企。定係自己樓。幾尺?

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-13 08:19 PM 發表

佢班人以垃圾人辦黃之鋒做目標。一味死反爛反博出位。
香港現在嘩眾取寵, 與傳媒打好關係
叫口號, 就是最快上位

但可惜, 肥佬黎早就選定了黃之鋒,  其餘實幹勇猛也只會幫人抬橋..

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-13 08:26 PM 發表

五毛住劏房?
講你喎。唔敢講咩?

不如我講啦。我住得好細吓。建築面積1070,實用960尺。
一個私人車位。

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-13 08:29 PM 發表

甘細?
係呀。我夠啦。

你咁叻。一定好過我好多啦。

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-3-13 08:26 PM 發表

五毛住劏房?
五毛住劏房

但可以為七警籌3000萬???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]