• 瀏覽: 4,659
  • 回覆: 130
成班垃圾,反共反上腦

怕咗他們

引用:
原帖由 24chris 於 2017-2-27 07:28 PM 發表

但以為有幾叻831令到香港人更加團結反你
原來最蠢是垃圾大陸政府
車,照妖鏡姐,有咩牛鬼蛇神想奪權咪現哂形囉…香港人唔聽話?阿爺咪換緊血囉…
而且你肯定全部香港人都反831?

引用:
原帖由 henry狂牛 於 2017-2-27 06:23 PM 發表
林病貴為梁振英2.0, 唔追擊你追擊邊個?
仲用梁振英個名,比啲新意

引用:
原帖由 24chris 於 2017-2-27 07:33 PM 發表

大陸政府專收容埋依班廢物
香港人一早吊爆佢地重有乜臉留在香港
冇臉?人地重住喺半山,天天魚翅撈飯,你呢?

引用:
原帖由 24chris 於 2017-2-27 07:35 PM 發表

換極親建制班死仆街垃圾都是甘廢沒個似人
沒個似人?你睇日日中資投地創新高,打到班本地財主佬頭擰擰,代表咩呀?代表阿爺要趕走本地財團,要由中資話事,要奪走香港經濟實權,呢D金融市場早就做緊啦(大量中資公司騎劫恆指),財主佬都被趕,何況小市民?

引用:
原帖由 starr 於 2017-2-27 06:11 PM 發表
特首參選人林鄭月娥今午3時在旺角麥花臣場館舉行政綱發布會,結果兩度被示威者狙擊。發布會開始前,一批示威者在場外請願,其後

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170227/photo/bkn-20170227151944307-0227_008 ...
來來去去都係同一班攪屎棍,職業示威廢柴

引用:
原帖由 24chris 於 2017-2-27 07:38 PM 發表

個女天天訓醫院飲藥水
你呢
係咪做場大龍鳳借口下台,你知條鐵咩?無借口下台,泛民咪好得戚?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]