• 瀏覽: 3,068
  • 回覆: 47
條賊婆果然係賤人

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-2-27 07:56 PM 發表
咁你解釋吓點解夠票仲要攞票囉
哈哈 .... 假如有參選人可以拿到 1051 將提名票

即係已經贏左

咁你都唔明 ?

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-2-27 11:50 PM 發表
條賊婆果然係賤人
又如何呀 ... 哈哈

引用:
原帖由 前輩 於 2017-2-27 09:40 PM 發表
愈睇佢愈樣衰
人地都未嫌你醜樣

令人心寒...

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-2-27 01:07 PM 發表
林鄭一早攞夠150提名到E+都未肯入閘, 明顯係唔想益其他候選人, 可見她心腸多壞.

反觀曾俊華, 就算明知俾胡官入閘會對自己不利, 都一夠票就報名, 足可證明佢做人光明磊落, 令人尊敬!
人地今日咪入閘囉,你估排隊買樓咩?差一兩日,有咩問題?

冇事揾事屌,出少個帖冇飯開?

柒!柒!柒!柒!

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-2-27 01:07 PM 發表
林鄭一早攞夠150提名到E+都未肯入閘, 明顯係唔想益其他候選人, 可見她心腸多壞.

反觀曾俊華, 就算明知俾胡官入閘會對自己不利, 都一夠票就報名, 足可證明佢做人光明磊落, 令人尊敬!
提名跟投票是兩回事,林鄭不但要爭取提名,還要爭取投她一票,所以,那些以為她單單是為提名而不再尋求選委的支持的人,實在太過膚淺了吧。

尼個係乜道理?

引用:
原帖由 lwh168 於 2017-2-28 06:44 PM 發表

提名跟投票是兩回事,林鄭不但要爭取提名,還要爭取投她一票,所以,那些以為她單單是為提名而不再尋求選委的支持的人,實在太過膚淺了吧。
祝賀林鄭高票入閘,林太辛苦妳了、為了香港、香港繁榮、為了 遏制港獨、 堅持一個兩制妳 臨危受命 可圈可點。全力支持林鄭!祝福林鄭贏得本屆香港特首更響亮 ! 選委為香港好 ~ 努力加油投票 ! 因為林鄭真係做到野,夠硬朗,應為而所為! 幾千年來都係咁,宦官當然唔鍾意忠臣及賢臣啦!!!

現時的民主派全無理性智慧,為反而反,盲目反中,低能親美!民主派欺世盜名,否決一人一票後攪配票,政治利益輸送,重衰過貪汚!!!

政治嘅嘢
你識條鐵

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-2-27 03:46 PM 發表

佢話佢啱唔等於係啱.
就算佢啱, 簽咗名, 除非搶, 唔係點收番.
高法官都有六票比葉太啦。
宜家選舉。唔系你死就我亡,同你玩慈悲?!如果john有咁勢!你估佢唔會咁樣做啊。

引用:
原帖由 青青草 於 2017-2-28 07:56 PM 發表

祝賀林鄭高票入閘,林太辛苦妳了、為了香港、香港繁榮、為了 遏制港獨、 堅持一個兩制妳 臨危受命 可圈可點。全力支持林鄭!祝福林鄭贏得本屆香港特首更響亮 ! 選委為香港好 ~ 努力加油投票 ! 因為林鄭真係做到 ...
你真係好笑, 自己個相頭係葉劉, 但就猛支持林鄭搶晒D票令葉劉冇得入閘...

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-3-1 11:31 AM 發表

你真係好笑, 自己個相頭係葉劉, 但就猛支持林鄭搶晒D票令葉劉冇得入閘...
我覺得呢個好笑啲囉

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-3-1 11:37 AM 發表

我覺得呢個好笑啲囉
9唔搭8

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]