• 瀏覽: 2,103
  • 回覆: 33
胡國興消失左咁耐,現在突然出來參選,重打正民主旗號,選舉政綱完全迎合泛民口味,現實政治下根本完全冇機會當選,佢參選目的究竟為乜?泛民放胡官入閘究竟係為乜???為左對選民交代你提名/選左個政綱同你民主理念一樣既人就收工,到時邊個做特首與我無關?
試諗下,如果第一Round因胡官𠝹票下,鬍鬚連200票都唔過,重有冇建制願意係第二Round轉軚投鬍鬚暗票?如果鬍鬚第一Round有400票在手,會唔會令想轉軚投鬍鬚暗票既建制有更大信心投票呢?300+各位諗清諗楚你攞住張選票究竟想做乜。

大家不妨聽下劉細良既分析:
https://www.youtube.com/watch?v=R0CMjOzu3Iw&t=27s進入香討影片區

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-27 09:37 AM 發表
胡國興消失左咁耐,現在突然出來參選,重打正民主旗號,選舉政綱完全迎合泛民口味,現實政治下根本完全冇機會當選,佢參選目的究竟為乜?泛民放胡官入閘究竟係為乜???為左對選民交代你提名╱選左個政綱同你民主理 ...
條友鎅票刀手

引用:
原帖由 wk221ab 於 2017-2-27 09:52 AM 發表

條友鎅票刀手
條友係電視前都係多數插鬍鬚多過淋病。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-27 09:57 AM 發表

條友係電視前都係多數插鬍鬚多過淋病。
「拍錯手掌,燒錯炮仗,投錯票箱,撐錯政棍」

政客的說話有誰真,是一個也沒有,這是常識。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2017-2-28 08:05 AM 發表
胡官 改行 做 演員

引用:
原帖由 Joeycky 於 2017-2-28 08:05 AM 發表
咁佢既目的係乜呢?係現實政治下,佢自己都應該知冇機會勝出。咁入閘泥做乜?

胡國興継續発特首夢

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-28 04:03 PM 發表
胡國興継續発特首夢
思覺失調

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-28 12:04 PM 發表

咁佢既目的係乜呢?係現實政治下,佢自己都應該知冇機會勝出。咁入閘泥做乜?
人地首先宣佈參選既,鬍鬚佬才是走黎界票啦.....

最少人地提名票仲多過鬍鬚佬啦.....仲響度大大聲話人係鬼...

我相信班300+係知胡官好做乜,只係佢地提名/投票 胡官可令自己立於不敗之地,我係泛民投票俾政綱200%民主政綱既後選人,正路過正路,佢選唔到唔關我事喎。
如果我投俾鬍鬚而佢右選到再立埋23條,到時你小我點算。
如果我投俾鬍鬚而佢右選唔到,可能有部份人會事後追究我點解要投票俾一個政綱同泛民理念有距離既後選人,咁我咪瀨野。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-28 11:50 PM 發表
我相信班300+係知胡官好做乜,只係佢地提名/投票 胡官可令自己立於不敗之地,我係泛民投票俾政綱200%民主政綱既後選人,正路過正路,佢選唔到唔關我事喎。
如果我投俾鬍鬚而佢右選到再立埋23條,到時你小我點算
...
到時你潛水,換個名出黎插番鬍鬚佬,我知既.....
選完唔駛負責任,唔駛認錯,5年後又話要ABJ,捧番林鄭上去,然後又反政府無限loop....
總之,ABC=anyone but china啦......

實則虛之,虛則實之,虛則虛之,實則實之,虛虛實實,莫辨真假.

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-28 11:50 PM 發表
我相信班300+係知胡官好做乜,只係佢地提名╱投票 胡官可令自己立於不敗之地,我係泛民投票俾政綱200%民主政綱既後選人,正路過正路,佢選唔到唔關我事喎。
如果我投俾鬍鬚而佢右選到再立埋23條,到時你小我點算。
...
你乜柒都驚學乜撚人開貼,你開貼根本就係漏貓屌,收皮啦白撚痴

[ 本帖最後由 anti_yellow67 於 2017-3-9 04:44 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

他應該退選,他可能是鬼都唔定

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]