• 瀏覽: 230,336
  • 回覆: 1,957
  • 追帖: 22
+68
引用:
原帖由 rwkero 於 2017-2-27 11:46 PM 發表

咁你可以打999,而唔係掉人,抵你比人打!
又一個濫用999嘅seven head

餐廳趕客都話要打999,真正緊急救援事故嗰啲多得你唔少

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2017-2-27 08:44 PM 發表

新港人
牲港人

引用:
原帖由 奶露神街 於 2017-2-27 11:03 PM 發表

東主....故意踩爛跌在地上的一副眼鏡,繼而更取出一枝鐵棒說:「唔識死,同我打?」在座食客一度鴉雀無聲。
陳浩南上咗身咁

最好比人斬尻佢,等佢有錢無手收,仆街做飲食禮貌系基本野,做老闆連同夥計都甘串,系要比人教訓下!

好食嘅就話排啫,呢間又寸又難食,d腩柴皮咁,我樓下檔車仔麵好過佢十陪

引用:
原帖由 louise622 於 2017-2-28 02:11 AM 發表
好食嘅就話排啫,呢間又寸又難食,d腩柴皮咁,我樓下檔車仔麵好過佢十陪
唔係咁,點係人面前認威呀!又要比我小,又要嚟幫襯!

引用:
原帖由 做乜很 於 2017-2-28 01:50 AM 發表

又一個濫用999嘅seven head

餐廳趕客都話要打999,真正緊急救援事故嗰啲多得你唔少
大佬,人地唔做你生意咪走,係你個食客揾水樽掉人,咁係咪低L死先?
而且le間野好寸已經唔係今日既事,早幾年前毒果訪問佢,佢已表示櫃枱有備鐵筆,除時開片,utube有片有真相,係有人有錢大X晒姐,抵L死!

引用:
原帖由 做乜很 於 2017-2-28 01:53 AM 發表

陳浩南上咗身咁
黑社會

好可怕

講真丫,拎得鐵棒打人?有咩居心

引用:
原帖由 hanE 於 2017-2-28 12:23 AM 發表

你唔使特登拖慢,按正常節奏都小你,駁咀趕7你,俾反應打7你,

你試吓去玩?
比你笑死禾~~~

條寸佬應該有今日,遲早冇生意,嘢唔係好食都算,下下寸過馬撚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]