• 瀏覽: 230,259
  • 回覆: 1,957
  • 追帖: 22
+68
引用:
原帖由 (ツ) 於 2017-2-27 06:09 AM 發表
澳洲公司服務態度都好差!
澳牛有一個好處起碼好食。九記啲出品大把麵鋪好佢多多聲。

引用:
原帖由 GBOnewbie 於 2017-2-27 07:39 AM 發表

大陸單單野都唔見報咁滯

大陸好安全呢
依家講緊鳩鳩記囉,扯到大陸嚟把撚咩。

呢間嘢幾廿年都係咁臭串架啦 有幾好食都係牛腩粉一碗,又如何?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-2-27 07:40 AM 發表

大6人總是大爺
罵人態度不好又出手打鬥
所以要小心,下次有冇可能搵夠一隊兵做鳩佢。

Bullshit shop! Boycott this bullshit one!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-2-27 07:41 AM 發表

有錢就是大爺,
再好吃,又不是仙丹。

成日話什麼什麼人,
攪衰香港旅遊業。

班老闆咁樣對客,
死得啦。。。
你開大門口做生意㗎,咁撚樣點死㗎?

引用:
原帖由 本來是草民 於 2017-2-27 07:40 AM 發表

依家講緊鳩鳩記囉,扯到大陸嚟把撚咩。
不過上次食晏,親身見到,真的同同來自內地的遊客,因為排隊問題引起,到最後遊客取滾水淋店東,店東也用鐵通還拖,我親身見到

香港人又真係犯賤, 見人排隊去食, 就以為係好野, 講真就算D野有幾好食都好, D服務唔得, 我都唔會去光顧, 你估唔食會死咩!!!

引用:
原帖由 kerop1945 於 2017-2-27 07:05 AM 發表
水記服務好好多
認同

根本成條龍九成大陸人,個老闆又臭寸!

去消費仲要睇人面色?啲人真係犯賤。
返去國內睇下人點樣經營、點樣服務客人啦。
以前香港就樣樣領先,而家就處處落後,真係冇眼睇

引用:
原帖由 newbing 於 2017-2-27 07:43 AM 發表
Bullshit shop! Boycott this bullshit one!
Horseshit啦,not just boycott佢啦,我never never go, black list永遠。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]