• 瀏覽: 11,120
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2017-2-27 01:16 AM 發表
  • 《成報》繼早前有管理層和員工被跟縱和遭人張貼抺黑恐嚇海報後,今(26日)晨再有管理層寓所的大門及牆上遭淋潑紅油,相關人士亦已即時報警;《成報》表示今次已是第4次報警,更指兇徒目的為操控特首選舉結 ...
  • 乜佢住得好高咩?咁咪搬落低層囉!

引用:
    原帖由 tontontanton 於 2017-2-27 10:35 AM 發表
    係咪自己攪自己,自己獨家報導呀?
    我話.

老闆欠債走佬
    仲故作玄虛扮習大大發聲
    債主上門扮天真話強力部門打壓
    成報變敗報
    員工真無辜

成怖員工下期冇糧出, 就會明白點解老闆被"跟蹤"

成赧响7警事件上係咩立場先?    

引用:
    原帖由 騎豬王 於 2017-2-27 10:27 AM 發表

攪成報會影響結果?
    港人智力堪憂

係香港人都知淋紅油係追債

引用:
    原帖由 khoonken 於 2017-2-27 11:11 AM 發表
    張相咁似公屋?管理層住公屋?
    報紙管理層住公屋有乜扯旗?立法會議員都住公屋啦!

引用:
    原帖由 食用召 於 2017-2-27 12:34 PM 發表
    蘋果東方依家連成報五毛都話毒媒咁可以睇咩報紙?
    可以轉睇馬經

引用:
    原帖由 mm170240280 於 2017-2-27 12:37 PM 發表

就算好有影響力, 我都睇唔到點解淋成報的油就可以操控到選舉
    可能淋既油係特首選舉專用油黎!

引用:
    原帖由 resort2 於 2017-2-27 12:48 PM 發表
    高層月入成十皮重霸佔公屋
    立法會議員十幾萬一個月都住公屋啦!你唔係唔知係嘛?

引用:
    原帖由 騎豬王 於 2017-2-27 12:52 PM 發表

影響到既咩?
    可否詳細d講下?
    可能或者淋病淋完油係上面簽左名呢?

引用:
    原帖由 Video 於 2017-2-27 12:56 PM 發表
    妓者真係好濺,制做假新聞
    宜家香港邊有記者呀!全部都係作者咋!

支持傳媒,揭露真相

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]