• 瀏覽: 2,308
  • 回覆: 34
中央透過老董講明白。就算選到都不會委任。

呢個中央決定唔係今日至知。林鄭係閉門記者高層會面時已透露過。不過呢人盲目咁鬧。唔認真諗吓。

張德江,王光亞一個個講到明白。唔會支持曾俊華。中央應該有一d資料。係曾俊華政治缺陷。

睇返曾俊華向犯民跪票改23條同831立場。更加清楚知道中央點解會唔接受佢。就係佢嘅政治誠信及忠誠度。完全不附合一個特首嘅條件。

原本我都覺得佢身為司長。應該可以令中央接受。但而家好清楚。

我估。中央寧願冒政治風波。選到曾俊華都一定不委任。以免出現一個令香港處於危機嘅特首。

黃絲同犯民繼續發夢罷。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-2-26 08:32 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

睇佢完全冇建制派選委既提名票就知道佢一定輸!

有。二五仔田北俊囉。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-2-26 11:47 PM 發表

那麽,樓主急什麽,怕什麽呢?

全人類都清楚,上至終殃核心、下至毛畜共狗都知道淋病篤定當選,薯片只是陪跑分子!

即使賤制派真的倒戈,終殃仍可拒絕任命,淋病真是想輸都難!

邪惡 ...
如果樓主出親帖就係「急」、「怕」同「壯膽」,咁你每次出親帖就梗係「打飛機」、「思覺失調」同「寂寞難耐」啦。

快啲搵個男執番劑啦(如果有人肯),好過上黎香討拎精神慰藉😂😂😂

中央講都明林鄭係唯一認同等同欽點,又話有權唔任命,曾俊華無機會架啦....

引用:
原帖由 unreal 於 2017-2-28 12:31 AM 發表

如果樓主出親帖就係「急」、「怕」同「壯膽」,咁你每次出親帖就梗係「打飛機」、「思覺失調」同「寂寞難耐」啦。

快啲搵個男執番劑啦(如果有人肯),好過上黎香討拎精神慰藉😂😂😂
哈…好野,太監急!

薯片有幾個行為好肉酸:
1:向犯民跪票改政綱立場。
2:一夠票即刻仆(真係仆)去報名。
3:扮親民扮到漏哂。

好難接受佢做特首。尤其係犯民話得佢蠢先支持佢。同公民黨話佢唔夠聽話。
成個犯民傀儡,無點風骨。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-2-28 08:10 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-26 08:31 AM 發表

呢個中央決定唔係今日至知。林鄭係閉門記者高層會面時已透露過。不過呢人盲目咁鬧。唔認真諗吓。

張德江,王光亞一個個講到明白。唔會支持曾俊華。中央應該有一d資 ...
點解呢人仲覺得曾俊華有機會? 因為重未選囉!咁簡單都要問?唔係麻。

打飛機怎幻想也可

上屆一樣是暗票, 自由黨商家連泛民不斷宣傳白票行動

結果泛民就有百多票白票

但建制八九百都有投梁或唐

肥佬黎撐的楊鐵樑, 梁家傑, 何俊仁, 白票行動, 全敗

現撐薯片是正宗死亡之吻

[ lewark
can u declare interest?
why initiate a thread that is prone to enhance division of hk citizens?
2. john tsang gets the approval of the majority of our society.

入到閘就有機會,只係有幾大啫…

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-26 08:31 AM 發表

張德江,王光亞一個個講到明白。唔會支持曾俊華。中央應該有一d資 ...
曾俊華出選先係奇怪,為乜?背後支持佢又是誰?

引用:
原帖由 hanE  曾俊華出選。。。背後支持佢又是誰?
想知道答案?點擊:

https://www.youtube.com/watch?v=GREp6u8ahtk

我的評論:我一直提倡 政治須要乾淨。看了這個理想 是 長路漫漫伴你闖啊!
因此,從上面視頻可知,盲目當 從政者 的打手【例如 五毛】,下場咋樣。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]