• 瀏覽: 2,602
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 煙夫佬 於 2017-2-28 06:50 PM 發表

所以點解 西式 d 醫療費咁貴

長期食西藥 越食越多 , 永唔斷尾又開刀又盛
想平都難

教多幾個針灸, 推拿, 整骨師, 瑜伽 太極老師出來
同 d 西藥費比, 9牛1毛

比 d 老人家做多 d 瑜珈, 太極...果度慳到幾 ...
好似之前有批""自然療法"" 研究有成果, 但很多都""被殺""

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-28 18:33 發表

就是說你

那有資格講民生??

你支持泛民及投票撐泛民的

一句到尾, 泛民有那一範是民生的?? 佔中?? 真普選?? 旺角暴動??????????????
乜我有支持飯民咩?點解我自己都唔知既? 定係你覺得唔岩聽既就等如飯民? 咁有邏輯,唔去做愽士晒左你啦

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-2-28 07:05 PM 發表

乜我有支持飯民咩?點解我自己都唔知既? 定係你覺得唔岩聽既就等如飯民? 咁有邏輯,唔去做愽士晒左你啦
你敢說

你投票投誰???

看看有沒資格說民生

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-28 20:06 發表

你敢說

你投票投誰???

看看有沒資格說民生
唔好意思,我重來都唔去投票 九成政客都講一套做一套,投黍冇意思

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-2-28 08:29 PM 發表

唔好意思,我重來都唔去投票 九成政客都講一套做一套,投黍冇意思
屌, 那就更加沒資格去講民生.. ...

搞民生的政黨大把, 民建聯工聯會

你不去投, 益了害民生的泛民半票

你有什麼資格講民生?????

其實連論政都沒資格

收皮喇..

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-28 21:22 發表

屌, 那就更加沒資格去講民生.. ...

搞民生的政黨大把, 民建聯工聯會

你不去投, 益了害民生的泛民半票

你有什麼資格講民生?????

其實連論政都沒資格

收皮喇..
只要生活係果個地方就有資格講,而唔係投唔投票唷老友

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-2-28 09:55 PM 發表

只要生活係果個地方就有資格講,而唔係投唔投票唷老友
不投票, 益了""損害民生""的政客...

有什麼資格說民生??????????????

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-28 22:05 發表

不投票, 益了""損害民生""的政客...

有什麼資格說民生??????????????
政治同民生係2回事,並且依個唔係關乎資格,係在乎你想點生活。政治依D黑暗野留返比政治家擺啦

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-2-28 10:22 PM 發表

政治同民生係2回事,並且依個唔係關乎資格,係在乎你想點生活。政治依D黑暗野留返比政治家擺啦
你想重民生, 但泛民重政治

你不去投泛民對家

那怎樣去重民生????

在政治化內裂階段, 排錯隊與不排隊, 同樣是一種罪..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]