• 瀏覽: 2,783
  • 回覆: 60
引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-2-25 06:33 PM 發表

跪低: 之那奴隸過去幾千年都只能是跪著才能活命的!不過牠們只喜歡向滿手鮮血的屠夫政權下跪,要是見到其他人不願意跟自己一樣向邪惡下跪,便會不知所措、惱羞成怒!

管治:誰得到港人授權,誰都可以管治香港 ...
犯民操縱薯片。意圖奪取香港管治權。
交由金主管理。

你竟然甘之如飴。願意做犯民奴隸?

香港有55%至60%支持泛民,比泛民控制香港有乜問題?

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-2-25 06:42 PM 發表
係唔撚比

吹咩?

有本事就搞革命

好可惜, 你們班廢鳩傑青, 鬥不贏中共及五毛, 鬥不過警察

連周融都過不到

繼續乖乖交稅, 飲東江水, 用中國電, 淘寶, 吃中國肉及菜

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-25 06:48 PM 發表

係唔撚比

吹咩?

有本事就搞革命

好可惜, 你們班廢鳩傑青, 鬥不贏中共及五毛, 鬥不過警察

連周融都過不到

繼續乖乖交稅, 飲東江水, 用中國電, 淘寶, 吃中國肉及菜

少林足球,謝賢

Btw, are u thank777?

文筆好似

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-2-25 06:49 PM 發表

誰有港人授權,誰就有香港管治權!

總好過交給屠夫政權管理!

起碼好過跪舔屠夫政權。

再者,港人都知道政棍靠不住,只要牢牢緊握否決權,就不怕政棍作惡!
原來你願意做西方屠夫的奴隸。

崇洋奴隸。

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-2-25 06:42 PM 發表
證明犯民懂得蠱惑人心技倆。

由花園道指揮。利用美帝研究出來的群眾蠱惑方法。令群眾盲目了。

犯民受金主指揮。畀犯民控制即係背後金主控制。

香港人不願做西方奴隸囉。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-2-25 06:56 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 03:20 PM 發表

受乜呀?我政治中立,唔似你班左右對立,政棍最冇道德,為左個人利益去撕裂香港!
中西對立。

我們站在中國一方啫。

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-2-25 06:51 PM 發表

少林足球,謝賢

Btw, are u thank777?

文筆好似
你當你們自己係少林功夫一打一百??

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 03:09 PM 發表
犯民剝奪香港市民一人一票後。利用小圈子操縱入閘權。候選人要在犯民面跪低。將政綱修改到犯民滿意。

若犯民再搶奪多275選委位置。犯民代表的特首出現是指日可待。

到時可以迫中共讓出香港。由犯民黃絲管治。
向差 ...
犯民傻,老曾佢吾儍別人笑老曾太瘋癲,老曾笑犯民看不穿老曾仆住去入閘了可以入自己袋了,老曾甘就袋幾百萬

曾俊華要向全港七百三十五萬市民發出一份邀請,讓我們一起努力,令香港變得更好。你們的支持,將會是我競選和當選後有效施政的最大動力。謝謝你的支持!捐款支持,請註明收款人為“曾俊華”

2017年2月25日

捐款者 24857

已獲捐款 HK$4,902,809

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 05:31 PM 發表

抄少次會死嗎?
藍屍共奴左狗愛字頭五毛撚出廢帖
回少一次你會死嗎?

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-25 07:10 PM 發表

藍屍共奴左狗愛字頭五毛撚出廢帖
回少一次你會死嗎?
根本就係想挑釁。

香港畀呢班人操縱。仲有得剩?

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 06:58 PM 發表

中西對立。

我們站在中國一方啫。
中西對立這句說話,代表鬥爭,人與人,我與你,落後先進國家幾百年的思維!

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 08:29 PM 發表

中西對立這句說話,代表鬥爭,人與人,我與你,落後先進國家幾百年的思維!
事實現今世界係中國儒家互利共臝與西方民主霸權嘅意識形態鬥爭中。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]