• 瀏覽: 2,066
  • 回覆: 17
連仆都仆出萬馬奔騰既氣勢、無得輸!

[HK ProCluB Champions League]~FIFA2013
引用:
原帖由 summer530 於 2017-2-25 01:11 PM 發表
猴急閘拌到失蹄

引用:
原帖由 summer530 於 2017-2-25 01:11 PM 發表
犯聞吹噓薯片佢能救港,將薯片塑造成一個好似救世主咁既完美全能形象,叫你地去橕佢,捐款比佢,信者得救,質疑係罪
似十足英國毒販把鴉片吹到是延年益壽的"福壽膏"呢?

諗返戴卓爾夫人係北京䟿低條片

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-26 08:07 AM 發表
諗返戴卓爾夫人係北京䟿低條片
布殊都仆過

多謝分享

笑咗,thx

大人做大事,臨門呢D係唔好

你睇葉劉前年俾麒麟揰,依家點樣

咁唔代表D咩....

就算做唔到政府特首,都會係民間特首。民意授命之故。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-27 06:40 AM 發表
就算做唔到政府特首,都會係民間特首。民意授命之故。
乜民問特首唔係劉華咩?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-27 09:21 AM 發表

乜民問特首唔係劉華咩?
電影圈就係 E家都未必一定係,你知好多影迷鍾意小鮮肉啦

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-25 03:57 PM 發表

犯聞吹噓薯片佢能救港,將薯片塑造成一個好似救世主咁既完美全能形象,叫你地去橕佢,捐款比佢,信者得救,質疑係罪
似十足英國毒販把鴉片吹到是延年益壽的"福壽膏"呢?
哈泥路亞
還是
哈你老味

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-27 09:44 AM 發表

電影圈就係 E家都未必一定係,你知好多影迷鍾意小鮮肉啦
一國兩制初衷交代,且一國兩制「香港在做,台灣在看」,如果特首選舉「搞成咁肉酸,咁核突」,「2300萬的台灣同胞」看到,會對一國兩制感到吸引還是反感。

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-27 09:52 AM 發表

一國兩制初衷交代,且一國兩制「香港在做,台灣在看」,如果特首選舉「搞成咁肉酸,咁核突」,「2300萬的台灣同胞」看到,會對一國兩制感到吸引還是反感。
齋睇E五年689管治,根本係到趕客,有鬼人幫襯咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]