• 瀏覽: 3,147
  • 回覆: 80
引用:
原帖由 ruspc2 於 2017-2-27 08:51 PM 發表

你有回應,但我已經反駁哂,跟住你就狂扯上曾俊華。
上次特首都可以算選舉,唔算欽點,至少俾人入閘。
不過差在689用負面新聞攻擊都算,原來自己都身有屎先慘。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2017-2-27 20:51 發表

你有回應,但我已經反駁哂,跟住你就狂扯上曾俊華。
上次特首都可以算選舉,唔算欽點,至少俾人入閘。
係大家互有反駁,然後我帶返你轉圈

到你要見真章,我迷用上次特首選舉直接迎擊你囉

欽點,選舉,無野好講啦∼

有人入唔倒閘就唔係選舉,邊個講?

[ 本帖最後由 skymachine 於 2017-2-27 09:04 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 ruspc2 於 2017-2-27 20:53 發表

不過差在689用負面新聞攻擊都算,原來自己都身有屎先慘。
咁又點,到你扯開話題?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2017-2-26 03:00 PM 發表

要政治清明就必須要有一個公開公正的制度。
葉劉邊一面不合乎中國所定下的特首四點要求?
點解不能入閘?
你啲政治小學雞我就答下你吧,符合特首四點系基本底線,入唔入到就睇選委支唔支持囉,關中央乜事呢?

特朗普選出來算唔算公開公正?你唔承認結果,想玩野點都有得玩!

關健不是制度,關健系人!香港死于人,不是死于制度!香港乜都成日同新加坡爭,香港比新加坡民主!新加坡勝在做美國只狗美國無培養佢內部嘅反對派!情形就好似沙特之類嘅國家咁,伊朗就唔得啦,雖然比沙特民主得多,但唔做狗,就系邪惡軸心國囉!

引用:
原帖由 中國青年 於 2017-2-28 10:39 PM 發表

你啲政治小學雞我就答下你吧,符合特首四點系基本底線,入唔入到就睇選委支唔支持囉,關中央乜事呢?

特朗普選出來算唔算公開公正?你唔 ...
制度是要選一個令人信服的人,林鄭現在選出來肯定不得民心。

中央話葉劉無謂入閘分散0左林鄭票.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]