• 瀏覽: 26,550
  • 回覆: 318
  • 追帖: 6
+11
專條撚,响人地傷口灑鹽,
仲聲大大回應,
不撚知所謂!!
所以話好仔唔當差真係無撚講錯。

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-2-24 10:48 AM 發表

可是委員長唔係咁諗
証明咗,納粹係咁殺,都唔夠主席一招的效果。

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-2-24 10:36 AM 發表

當年華格納都是反油
華格納同希特拉關係唔差

引用:
原帖由 聖公會 於 2017-2-24 10:41 AM 發表

人命死一個都叫多
猶太人的上帝
天火焚城   大洪水
唔知殺左幾多人呢 ?

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 10:37 AM 發表
對, 中華民國饑荒死二億
你知道嗎?
民國養大左地主和依靠地主既一班文人雅士..

只會看到黃金十年,四大家族的富貴,或者各地地主兒孫滿堂..

而唔會見到佃農既慘況..

舉一例,劉慧卿父係大地主,子女有十八人..當時點會有人餓死??

https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/劉慧卿

劉慧卿香港出世,祖籍廣東南海。阿爸原本係大地主1948年國共內戰廣州南逃香港,住喺灣仔一幢唐樓。初時家境富裕,但劉父嘅第六仔返大陸生活後俾中國共產黨扣押。為救屋企人劉家幾乎傾家蕩產,從此一貧如洗[1][2]

引用:
原帖由 vvoy 於 2017-2-24 10:52 AM 發表

猶太人的上帝
天火焚城 大洪水
唔知殺左幾多人呢 ?
咁講摩西在埃及犯下了種族滅絕罪行

上帝和摩西需要送上海牙嗎?

引用:
原帖由 傲慢聯隊 於 2017-2-24 10:37 AM 發表
種族優越,民族自驕嘅國度,成日發埋啲強國夢,害死好多人
日本呀嘛

又如何,今正因大屠殺,就嚟第三次世界大戰,快D打仗就好啦,真係未試過,依家打應該會幾好玩

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 10:36 AM 發表

從來勝者為王

中華民國及香港是日本侵華最大受害者, 現在咪一樣當日本神的拜

美英歐洲靠世界性屠殺及搶略起家, 發了達後扮紳士, 現代黃絲咪一樣愛他們

從來世界歷史贏家寫

發娶及勝利才是硬道理
因為佢地唔會去讀歷史...

舉中國最偉大皇帝之一,唐太宗受歷史學家,大部份推崇,貞觀之治,
但實際上佢要殺兄弟,逼父親..
打仗時為勝,犧牲全軍引敵人主力大隊去河流下遊,決堤淹死埋自己軍隊(自己有雄厚後援,而敵軍為主力)..
一仗功成萬骨枯,但歷史只看最終成果,勝利者自有人為你美化.將敵人醜化..

毒果樂此不疲,繼續放毒比小黃人吸……

黑警係猶太人 ?咁點解唔送哂去集中營,一鑊熟 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]