• 瀏覽: 26,551
  • 回覆: 318
  • 追帖: 6
+11
引用:
原帖由 三級警司 於 2017-2-24 10:27 AM 發表

元首推動禁煙和素食
近代史真正環保偉人

實際行動源頭減廢, okw 禁煙, 吃素, 不生兒女

每次戰爭都死好多人。。。
中國歐洲美州。。。過多1~200年。。呢啲又會變成歷史其中一段。。。將來既人又只會覺得死左好多人。。
但又感受唔到死人既悲傷。。

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 10:28 AM 發表

近代史真正環保偉人

實際行動源頭減廢, okw 禁煙, 吃素, 不生兒女
仲有推動社會流動,例如甲蟲車,交響樂團和游輪和渡假村普及化

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-2-24 10:26 AM 發表
上帝選民嘛
不過人地係猶太教只認佢地猶太人係上帝選民..

班天主,基督教不是...

600萬算小啦,某國大飢荒都死多幾個Double la

引用:
原帖由 kongchu120120 於 2017-2-24 10:34 AM 發表

當年華格納都是反油

中國好快會用核彈,將美國消滅。所以無須要再記住猶太大屠殺!

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-2-24 10:31 AM 發表
每次戰爭都死好多人。。。
中國歐洲美州。。。過多1~200年。。呢啲又會變成歷史其中一段。。。將來既人又只會覺得死左好多人。。
但又感受唔到死人既悲傷。。
從來勝者為王

中華民國及香港是日本侵華最大受害者, 現在咪一樣當日本神的拜

美英歐洲靠世界性屠殺及搶略起家, 發了達後扮紳士, 現代黃絲咪一樣愛他們

從來世界歷史贏家寫

發娶及勝利才是硬道理

當時猶佬在德國,如今日的地產霸權。。。希特拉要剷除對德國政治,經濟的影響力,。。屠殺600萬人唔使錢咩? 德國應付東西戰線, 需大量後勤,軍工廠工人, 正好推猶佬到工廠工作, 後德軍轉下坡, 工廠待遇差, 捱不過凍天。。。。。

引用:
原帖由 kongchu120120 於 2017-2-24 10:34 AM 發表
對, 中華民國饑荒死二億

你知道嗎?

種族優越,民族自驕嘅國度,成日發埋啲強國夢,害死好多人

猶太人係大財閥 ... 佢地既悲傷故事, 可能比窮人悲

啲留言簡直不堪入目~樓上好多7頭都無血性,豬狗不如既畜牲!

睇標題都估到係毒果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]